"Как да не се счупим?"

30.01.2016 09:00ч. Събота  -  30.01.2016 13:00ч. Събота
Йога Мандала, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Болял ли ви е кръстът за някакъв период от време?

А гърбът? А вратът? А коленете?

Според статистиката 80% от хората ги е боляло едно или повече от изброените за по-кратък или по-дълъг период от време, а 20% нещо от изброените ги боли в момента.

Всеки път сърцето ми се къса, когато някой човек се обърне за помощ към нас с молба да му помогнем с частите от тялото, които го болят. Особено ако е млад. Не че не ме боли сърцето и за по-възрастните хора, но те някак са имали повече време да натрупат болежки, а разни младежи успяват да постигнат същите резултати за два пъти по-кратко време …

С колегите от Live To Lift вече близо 10 години помагаме на хора с болки в кръста, врата, коленете и почти всички останали части на тялото, за които можете да се сетите (почти!).

Работили сме с хора с дискови хернии и хора с неопределена болка в кръста, хора след операция на кръстни връзк и хора, които просто ги болят коленете, хора с болки във врата, раменете, глезените и тазобдрените стави. Даже преди два дни едно момиче, с което работихме след две операции на кръста, се похвали, че е направило успешен опит на клек с щанга 80кг. Не че е нужно или го препоръчваме – просто тя има силата и стабилността да го направи, което е впечатляващо предвид факта, откъде тръгна!

Та, хванахме се с колегите и започнахме да систематизираме подходите, които работят, и да ги синтезираме. След усилена работа и тестване сътворихме “Как да не се счупим”.

За кого е този курс?

Нека видим:

  • боли те нещо по тялото и искаш да спре да те боли
  • боляло те е нещо и не искаш никога повече да те боли
  • нищо не те е боляло и искаш това да си остане така

Този курс е за теб!

В рамките на половин ден, комбинирайки теория с практика, ще те научим:

  • какво да правиш, когато нещо те боли, за да спре
  • как да се предпазиш от контузии
  • как да се грижиш за ставите и мускулите си
  • как да дишаш в полза на възстановянето
  • как да ‘загряваш’
  • как да поддържаш тялото си всеки ден

Водещ: Лазар Радков

Какъв е Лазар Радков?

Лазар помага на хора да подобрят здравето си, да се чувстват по-добре и нищо да не ги боли вече десете година. Учил е в Германия, а след това посещава множество курсове и сертификации при едни от най-големите имена в Западна Европа и САЩ. Заедно с колегите си от Live To Lift  са помогнали на стотици хора да опознааят по-добре телата си, да влязат в по-добра кондиция и да се справят с болежките

Организатор

Live To Lift

Основната ни цел е да помагаме на хората да подобряват здравето си, начинът, по който изглеждат, физическите си постижения и… нищо да не ги боли.

Нашата мисия е да Ви научим да познавате по-добре телата си, да се храните и движите осъзнато във всеки един момент.


Кога & Къде

Място: Йога Мандала,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. „княгиня Мария Луиза“ 58,1202 София

Събота, 30 Януари 2016, 09:00 ч.
 до 
Събота, 30 Януари 2016, 13:00 ч.