Bulgaria Excel Days

22.11.2017 09:00ч. Сряда  -  23.11.2017 17:00ч. Четвъртък
Capital Fort , гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Събитието е първо по рода си в България и е посветено на най-новите тенденции и практики в приложението на Microsoft Excel, VBA и PowerBI в бизнеса.

То ще се проведе на 22-ри и 23-ти ноември, 2017 г. в конгресния център на Capital Fort, София.

Първия ден ще се състои конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel като Хенк Влутман и Ян Карел Питерс (Холандия), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), проф. Ерве Тирие (Франция) и най-изявените български експерти в сферата на Microsoft Excel. Специално за конференцията от централата на Microsoft в САЩ пристига един от главните мениджъри в Excel Group – Гай Хънкин.

А втория ден ще се проведе Мастърклас по PowerBI for Excel, воден от Кен Пълс, Microsoft MVP от Канада, един от най-големите световни експерти в областта на Excel, Power BI и Data Analysis.

Инициатор и главен организатор на събитието е основателят на ITraining Боряна Петрова, която е носител на наградата Microsoft Most Valuable Professional (MVP) за Microsoft Excel.

Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и "tips and tricks", които ще улеснят ежедневната ви работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

Събитието е насочено изцяло към корпоративни участници - представители на бизнеса, предимно от големите български компании и чуждестранните фирми в България. Очакваме между 150 и 200 души да вземат участие в конференцията, а мастъркласът е с лимитиран достъп – за около 25 участника.

"Bulgaria Excel Days 2017" се организира от ITraining с любезното съдействие на Microsoft България.

 

Организатор

ITraining

ITraining е компания за професионални консултации, IT обучение и бизнес тренинг в сферата на Microsoft продуктите, информационните технологии и уеб маркетинга. Създадена е през 2012 г. от Боряна Петрова, сертифициран Microsoft преподавател, Microsoft MVP с над 15 годишен опит като IT инструктор и консултант.

Организатор на международната конференция "Bulgaria Excel Days".


Кога & Къде

Място: Capital Fort ,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. Цариградско шосе 90, 1784

Сряда, 22 Ноември 2017, 09:00 ч.
 до 
Четвъртък, 23 Ноември 2017, 17:00 ч.