Bulgaria Excel Days 2024

24.04.2024 09:00ч. Сряда  -  24.04.2024 18:00ч. Сряда
HYATT Regency хотел, София, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Международната конференция Bulgaria Excel Days 2024 - "The Most Recent Trends in Microsoft Excel for Business, Data Analysis and Visualisation, Power BI Solutions, Power Apps & Office Scripts, AI, Financial Modelling, VBA, and many more…" ще се проведе на 24 април в София!

За пета поредна година събитието, организирано от ITraining, с любезното съдействие на Microsoft ще събере едни от най-известните световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI, Financial Modelling, Data Analysis and Visualisation, като един от акцентите ще бъде AI in Office 365.

Освен конференцията, в рамките на събитието ще се състоята и 4 еднодневни Advanced Mастъркласа.

На 24-ти април в голямата зала “Васил Левски“ на HYATT Regency hotel, София ще се състои основното събитие в рамките на Bulgaria Excel Days - голямата международна конференция с участието на топ експерти и световно-известни лектори, повечето носители на наградата Microsoft MVP, част от които гостуват за първи път в България.

Участниците в конференцията ще имат удоволствието да се срещнат с международно признати експерти и любимци на българската аудитория като Кен Пълс, Гаспър Каменшек, Алън Мъри.

Сред лекторите в това издание на Bulgaria Excel Days са и световно известни професионалисти в бранша, които участват за първи път в събитието – Чандийп Чабра и Сумит Бансал от Индия, Марк Проктор от Великобритания, Абиола Дейвид от Нигерия, Андрю Григолюнович от Латвия и др.

Очакваме потвърждение за участие и на keynote speaker от Excel тима на Microsoft в Редмънд.

А на 23-ти и 25-ти април в хотел Метрополитън, София, ще се проведат 4 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспър Каменшек, Алън Мъри и Чандийп Чабра.

Защо трябва да присъстваш, какво ще научиш?

Събитието е насочено основно към корпоративни участници - представители на бизнеса, фокусирано е към водещите български компании и големите чуждестранните фирми в България, но също така и към представителите на средния и малкия бизнес.

Всеки бизнес мениджър или бизнес професионалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много ценни нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, Power BI, Power Query, Power Pivot (DAX), Data Visualization, VBA, Financial Modelling and Analysis AI in Excel и приложението им за целите на бизнеса.

Събитието ще е от изключителна полза и зa бизнec aнaлизaтopи и експерти, чиято основна дейност е насочена предимно към обработка на бази данни и Big Data анализ на големи масиви информация, създаване custom data модели или работят в сферата на Вuѕіnеѕѕ Іntеllіgеnсе Ѕоlutіоnѕ (ВІЅ). 
 

Препоръчително е, всички участници в конференцията да притежават добри познания и умения в ползването на Microsoft Excel и да могат да боравят над средното ниво с основните инструменти и функции на програмата.

Всички лекции на конференцията и обученията в мастъркласовете, ще бъдат на английски език. 

Галерия

Организатор

ITraining

ITraining е компания за професионални консултации, IT обучение и бизнес тренинг в сферата на Microsoft продуктите, информационните технологии и уеб маркетинга. Създадена е през 2012 г. от Боряна Петрова, сертифициран Microsoft преподавател, Microsoft MVP с над 15 годишен опит като IT инструктор и консултант.

Организатор на международната конференция "Bulgaria Excel Days".


Кога & Къде

Място: HYATT Regency хотел, София,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Площад „Васил Левски“ № 1, 1504, София: https://maps.app.goo.gl/ygaGs3nyhjXV6o7R9

Сряда, 24 Април 2024, 09:00 ч.
 до 
Сряда, 24 Април 2024, 18:00 ч.