Bulgaria Excel Days 2018

31.10.2018 10:00ч. Сряда  -  03.11.2018 17:00ч. Събота
Рейнбоу плаза, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Bulgaria Excel Days 2018  ще се проведе на 31-ви октомври, 1-ви и 2-ри ноември, 2018 г.

На 1-ви ноември в залата на Rainbow Plaza, София ще се състои голяма конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform като Кен Пълс (Канада), Оз дю Солей (САЩ), Гаспар Каменшек (Словения), Чарлс Уилямс (Великобритания), Тони де Йонкер (Холандия) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker очакваме представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ.

А 31-ви октомври и 2-ри ноември ще се проведат 2 Мастъркласа, водени от Кен Пълс, и Гаспар Каменшек (в семинарните зали на хотел Maison, София).

Важно! 

Поради големия интерес към мастъркласовете на Кен Пълс и Гаспър Каменшек и изчерпването на местата за тях,  в рамките на конференцията Bulgaria Excel Days 2018 успяхме да организираме още 2 извънредни мастъркласа – на още двама от нашите лектори, носители на престижната награда MVP за Microsoft ExcelТони де Йонкер и Оз дю Солей.

Мастъркласът на Оз дю Солей (https://www.exceldays.itraining.bg/speaker/oz-du-soleil ) е озаглавен „Invincible! Excel & Power Query in the Real World“. Той е подходящ за всички, които обработват и анализират големи масиви дата с помощта на Excel или Power Query. Повече информация за програмата и учебните модули може да намерите в приложения файл, както и в специалното видео, което Оз записа за Bulgaria Excel Days и за всички, които биха проявили интерес: https://youtu.be/NgLP3vfhscw

Мастъркласът  „Invincible! Excel & Power Query in the Real World“ ще се проведе на 3 ноември, събота, в семинарната зала на хотел Maison, София.

Мастъркласът на Тони де Йонкер (https://www.exceldays.itraining.bg/speaker/tony-de-jonker/) е озаглавен „Mastering Financial Modelling using Modern Excel“. Той е подходящ за всички, които обработват и анализират финансова информация с помощта на Microsoft Excel. Повече информация за програмата и учебните модули може да намерите в приложения файл.

Мастъркласът „Mastering Financial Modelling using Modern Excel“ ще се проведе на 2 ноември, петък, в учебната зала на партньорите ни MDV Professional Education (https://mdvtraining.bg/).

Миналата година, на първото издание на Bulgaria Excel Days, взеха участие над 200 представители на бизнеса, повечето от които дадоха високи оценки за качеството на лекциите, полезността на представените теми и за нивото на организацията.

И тази година на конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.

Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и "tips and tricks", които ще улеснят ежедневната работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

При интерес от Ваша страна, може да заявите своето участие директно към нас: mail: itraining@itraining.bg ; тел.: 0887 602 707.

„Bulgaria Excel Days 2018 - Excel in Business, Data Analysis, PowerBI Solutions, VBA Best Practices“ се организира от ITraining с любезното съдействие на Microsoft България

Галерия
Спонсори

Организатор
Кога & Къде

Място: Рейнбоу плаза,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Ул. "Атанас Дуков" 29, Хладилника, 1407 София

Сряда, 31 Октомври 2018, 10:00 ч.
 до 
Събота, 3 Ноември 2018, 17:00 ч.