"Болестта като символ ", семинар на д-р Рюдигер Далке за духовно и физическо здраве

25.11.2017 09:00ч. Събота  -  25.11.2017 16:00ч. Събота
Залата се уточнява, гр. София
Билети
Билет
Информация за събитието

Д-р Рюдигер Далке за първи път в България!

 “Болестта като символ" - семинар за духовно и физическо здраве

 

 

Регистрация: 8:15-8:45 часа

Начало: 9:00 часа (нека да сме точни, лектора все пак е немец)

Обедна почивка 12:00-13:00  

Край: 16:00 часа

 


 

Билети:

Ранно записване с промоционални 100 бр. билети до  25 август - 150 лв.
Ранно записване от 26 август до  25 септември - 190 лв.
Стандартно записване  от 26 септември до 24 ноември - 230 лв.

 

Холистични лекари, психолози и психотерапевти нека се свържат с нас на телефон 0887 88 53 82 или luchana@adhoc.bg, за да получат билети на преференциални цени.

 


 

За кого е предназначен този семинар

За всички хора, които са осъзнали личната отговорност  и грижа за собственото си здраве.

За всички холистични лекари, които искат  да повишат квалификацията си  и да помагат успешно на своите пациенти. 

За всички психолози и психотерапевти, които искат да почерпят от опита на д-р Далке  и да преосмислят призванието си.

 

Какво ще научим на семинара

В София, д-р Далке ще проведе целодневен семинар, насочен към всички осъзнати хора, за които грижата за собственото здраве и това на тяхното семейство е от първостепенно значение. Те ще получат важни насоки за разкриване на истинските причини на болестта, ще  заимстват практическите съвети на д-р Далке, който ще покаже как на практика да използваме наученото. На семинара ще присъстват и холистични лекари от цялата страна. Те ще имат възможност да преоткрият връзката между физическото страдание и съответния психологически проблем и да насочват своите пациенти към правилно разбиране на болестта и нейното истинско лечение.

Имаме ли основание да лекуваме само една част от цялото, което представлява човекът? Каква е принципната същност на болестта? Можем ли да обръщаме внимание единствено на физическите симптоми, като пренебрегваме душата? Малка част от въпросите, които ще дискутираме заедно с д-р Далке.

 

 

д-р Далке специално за семинара в София

“Радвам се, че имам възможност да се срещна с будните и осъзнати хора в България и да им помогна по пътя към един по-добър живот. В Германия книгата “Болестта като път” е издадена за първи път през 1983 година. От тогава до сега тя е достигнала до милиони хора, като им е помогнала и продължава да им помага да променят живота си. "Немската лекарска камара” най-накрая прие начина, по който обучавам младите лекари, като се убеди в нейния ефект. В такъв случай можем да кажем, че книгата променя и медицината.  Ще се видим в София на 25 ноември!” 

 

Повече за д-р Рюдигер Далке

Д-р Рюдигер Далке практикува като лекар и психотерапевт повече от 30 години.  Той е един от най-четените световни автори с международно признание, а книгите му преведени на 28 езика  вдъхновяват и помагат на милиони души по целия свят. Несъмнено българските читатели познават много добре  “Болестта като път”, която преобръща представите ни за традиционната медицина и дава изумителен отговор на въпроса защо се разболяваме, търсейки причините за болестта най-напред в личността, възгледите и емоциите на самия човек. 
В Германия д-р Далке води обучителни семинари за лекари и подготвя немските медици да откриват причините за постоянно повтарящите се симптоми на болестта и да усвоят правилния терапевтичен подход.
Роден е на 24 юли 1951 г. във Фрайзинг, Бавария Следва медицина в Лудвиг Максимилиан университет в Мюнхен. През 1978 година получава докторска степен с дисертация на тема „Психосоматика на бронхиалната астма при деца.” В средата на 70-те години на 20 век се занимава с натуропатия и психотерапия – минава обучение за реинкарниращ терапевт. Заедно с жена си Маргит през 1990 година основава свой терапевтичен център в Долна Бавария.  Като фундамент на работата на терапевтичния център се сочат херметизмът и самият Хермес Трисмегист, а в книгите на Далке основни понятия са „законите на съдбата“, „принципа на сянката“ и „принципите на живота“. Основател е на Академия „Далке“ за психолози, повишаващи квалификацията си.  Бивш редактор на списание „Езотера“, днес Далке организира семинари и учебни курсове по архетипична медицина, респираторна терапия, психотерапия, пост и медитация.

 


 

 

Галерия

Организатор

Лучана Узунова

Д-р Рюдигер Далке идва в България  по покана на Лучана Узунова

 www.luchanaslife.com

Партньор на събитието е  ЕОИМБ - Европейско общество по интегративна медицина в България.

Организационния екип е същият,  провел семинарите "България без дефицит на витамин В12" на американските лектори Сали Пачолок и д-р Джефри Стюърд: д-р Папазова, Диана Георгиева, Камелия Младенова, Огнян Младенов, Лучана Узунова и Любомир Острев.

Онлайн агенция SEOM Комуникационна агенция Адхок

 


Кога & Къде

Място: Залата се уточнява,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Залата се уточнява

Събота, 25 Ноември 2017, 09:00 ч.
 до 
Събота, 25 Ноември 2017, 16:00 ч.