"Болестта като символ ", семинар на д-р Рюдигер Далке за духовно и физическо здраве

25.11.2017 09:00ч. Събота  -  25.11.2017 16:00ч. Събота
Зала 2 - Театър "Азарян", НДК, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Д-р Рюдигер Далке за първи път в България!

 “Болестта като символ" - семинар за духовно и физическо здраве

http://ruedigerdahlke.com/

 

Регистрация: 8:15-8:45 часа

Начало: 9:00 часа (нека да сме точни, лекторът все пак е немец)

Обедна почивка 12:00-13:00  

Край: 16:00 часа

Осигурен е превод от английски на български език.


 

Билети:

Промоционални билети до 31 август - изчерпани
Ранно записване до от 1 септември до 15 октомври - изчерпани
Финални билети  от 16 октомври до изчерване на количеството - 230 лв.

 

Холистични лекари, психолози и психотерапевти нека се свържат с нас на телефон 0887 88 53 82 или [email protected], за да получат билети на преференциални цени.


 

Кой ще присъства на този семинар

Всички хора, които са осъзнали личната отговорност  и грижа за собственото си здраве.

Всички холистични лекари, които искат  да повишат квалификацията си  и да помагат успешно на своите пациенти. 

Всички психолози и психотерапевти, които искат да почерпят от опита на д-р Далке  и да преосмислят призванието си.

 

Родителите  ще научат как да откриват психологическите причини за боледуването на децата си. Как да преодоляват различни проблеми - от гризене на нокти до астматични пристъпи, хипер активност,  асоциалност и др.

Всеки един от нас, който се грижи за свой близък или лично страда от хронично заболяване - ще разберем първопричината за заболяването и как да я премахнем. Неизбежо ще научим и защо конвенционалната медицина е безпомощна (в което и без това лично сме се убедили).

Всеки, който е посветил себе си в помощ на другите: лекари, психолози, психотерапевти, холистици, хомеопати и др. Семинарът ще им помогне бързо и ефикасно да излекуват своите пациенти. Ще ги научи да виждат отвъд болестта.

 

Какво ще научим на семинара

В София, д-р Далке ще проведе целодневен семинар, насочен към всички осъзнати хора, за които грижата за собственото здраве и това на тяхното семейство е от първостепенно значение. Те ще получат важни насоки за разкриване на истинските причини на болестта, ще  заимстват практическите съвети на д-р Далке, който ще покаже как на практика да използваме наученото. На семинара ще присъстват и холистични лекари от цялата страна. Те ще имат възможност да преоткрият връзката между физическото страдание и съответния психологически проблем и да насочват своите пациенти към правилно разбиране на болестта и нейното истинско лечение.

Имаме ли основание да лекуваме само една част от цялото, което представлява човекът? Каква е принципната същност на болестта? Можем ли да обръщаме внимание единствено на физическите симптоми, като пренебрегваме душата? Малка част от въпросите, които ще дискутираме заедно с д-р Далке.

Семинара е разделен на две части:

Първата ще ни научи на основите на тълкуване на клиничните картини:  как да откриваме първопричината за болестта и най-важното, как да премахнем тази причина. 

Във втора част, на база наученото от първа, д-р Далке ще ни преведе  през определяне причините за появата на туморни заболявания и заболявания на сърцето и отново заедно ще открием пътищата за премахването им.

И в двете части ще бъдат включени примери и въпроси от публиката, така че д-р Далке ще проведе семинара като работна среща между приятели.

 

д-р Далке специално за семинара в София

“Радвам се, че имам възможност да се срещна с будните и осъзнати хора в България и да им помогна по пътя към един по-добър живот. В Германия книгата “Болестта като път” е издадена за първи път през 1983 година. От тогава до сега тя е достигнала до милиони хора, като им е помогнала и продължава да им помага да променят живота си. "Немската лекарска камара” най-накрая прие начина, по който обучавам младите лекари, като се убеди в нейния ефект. В такъв случай можем да кажем, че книгата променя и медицината.  Ще се видим в София на 25 ноември!” 

 

Повече за д-р Рюдигер Далке

Д-р Рюдигер Далке практикува като лекар и психотерапевт повече от 30 години.  Той е един от най-четените световни автори с международно признание, а книгите му преведени на 28 езика  вдъхновяват и помагат на милиони души по целия свят. Несъмнено българските читатели познават много добре  “Болестта като път”, която преобръща представите ни за традиционната медицина и дава изумителен отговор на въпроса защо се разболяваме, търсейки причините за болестта най-напред в личността, възгледите и емоциите на самия човек. 
В Германия д-р Далке води обучителни семинари за лекари и подготвя немските медици да откриват причините за постоянно повтарящите се симптоми на болестта и да усвоят правилния терапевтичен подход.
Роден е на 24 юли 1951 г. във Фрайзинг, Бавария Следва медицина в Лудвиг Максимилиан университет в Мюнхен. През 1978 година получава докторска степен с дисертация на тема „Психосоматика на бронхиалната астма при деца.” В средата на 70-те години на 20 век се занимава с натуропатия и психотерапия – минава обучение за реинкарниращ терапевт. Заедно с жена си Маргит през 1990 година основава свой терапевтичен център в Долна Бавария.  Като фундамент на работата на терапевтичния център се сочат херметизмът и самият Хермес Трисмегист, а в книгите на Далке основни понятия са „законите на съдбата“, „принципа на сянката“ и „принципите на живота“. Основател е на Академия „Далке“ за психолози, повишаващи квалификацията си.  Бивш редактор на списание „Езотера“, днес Далке организира семинари и учебни курсове по архетипична медицина, респираторна терапия, психотерапия, пост и медитация.

 


 

 

Галерия

Организатор
Кога & Къде

Място: Зала 2 - Театър "Азарян", НДК,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: София, Площад "България" No 1 НДК

Събота, 25 Ноември 2017, 09:00 ч.
 до 
Събота, 25 Ноември 2017, 16:00 ч.