Bulgaria EXCEL Days 2019

20.11.2019 09:00ч. Сряда  -  22.11.2019 17:00ч. Петък
Интер Експо Център, София, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Международната конференция „Bulgaria Excel Days 2019 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices“ ще се проведе на 21 ноември.

За трета поредна година събитието, организирано от ITraining, със специалната подкрепа на Microsoft България ще събере едни от най-известните световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI и VBA for Excel.

Освен конференцията, ще се състоят и 4 мастъркласа на 20-ти и 22-ри ноември. Очаква се като специален гост-лектор и представител на Excel департамента на Microsoft в Редмънд, САЩ.

На 21-ви ноември в  изцяло обновената зала „Витоша“ на Интер Експо Център София ще се състои голяма конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform -  като Кен Пълс (Канада), Гаспар Каменшек (Словения), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия), Лиам Бастик (Австралия), Фредерик Льо Гуен (Франция) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker ще участва и Гай Хънкин, Priincipal Program Manager в  Excel екипа на Microsoft, САЩ.

Освен конференцията, която ще се проведе на 21-ви ноември, на 20-ти, 22-ри и 23-ти ноември ще се състоят и още 6 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспър Каменшек, Лиъм Бастик и Тони Де Йонкер.

Ето и подробния график за мастъркласовете:

На 20 ноември, залата на Microsoft България", София:
Ken Puls Masterclass for Advanced: “Master Your Data Using Power Query” 

На 20 ноември, залата на хотел "Мезон", София: 
Gasper Kamensek Masterclass for Experts: “My Perfect Data Model in Modern Excel” 

На 22 ноември, залата на хотел "Мезон", София:
Gasper Kamensek Masterclass for Advanced: “Data Modeling Using Power Pivot” 

На 22 ноември, залата на Microsoft България, София: 
Ken Puls Masterclass for Experts: "Dimensional Modeling for Excel Pros"

На 22 ноември, залата на MDV Professional Education, София:
Liam Bastick Masterclass: "Building Better Financial Models"

На 23 ноември, залата на хотел "Мезон", София:
Tony De Jonker Masterclass: "Financial Modelling Tools for Professionals"

Пълна информация за мастъркласовете (програма, учебни модули, изисквания за участие и др.) може да намерите и в сайта ни: https://www.exceldays.itraining.bg/about-masterclass/

Миналата година, на второто издание на Bulgaria Excel Days, взеха участие над 250 представители на бизнеса, повечето от които дадоха високи оценки за качеството на лекциите, полезността на представените теми и за нивото на организацията.

Тук може да видите кратко видео overview от “Bulgaria Excel Days 2018”

И тази година на конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.

Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

До 20 септември цените на билетите за конференцията и мастъркласовете в рамките на Bulgaria Excel Days 2019 са на специални Early Bird цени!

Bulgaria Excel Days 2019 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices“ се организира от ITraining  с любезното съдействие на Microsoft България

 

Галерия
Спонсори

Организатор

ITraining

ITraining е компания за професионални консултации, IT обучение и бизнес тренинг в сферата на Microsoft продуктите, информационните технологии и уеб маркетинга. Създадена е през 2012 г. от Боряна Петрова, сертифициран Microsoft преподавател, Microsoft MVP с над 15 годишен опит като IT инструктор и консултант.

Организатор на международната конференция "Bulgaria Excel Days".


Кога & Къде

Място: Интер Експо Център, София,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. "Цариградско шосе" 147 , 1784 София

Сряда, 20 Ноември 2019, 09:00 ч.
 до 
Петък, 22 Ноември 2019, 17:00 ч.