ФОРУМ ЗА БОГОМИЛИТЕ И ДУХОВНОТО НАСЛЕДСТВО, ПОСЛАНИЯ НА БЪЛГАРИТЕ

11.09.2020 15:00ч. Петък  -  13.09.2020 14:00ч. Неделя
ХОТЕЛ БАЛКАН, гр. Габрово
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

 ПРОГРАМА

ФОРУМ ЗА КУЛТУРНО - ДУХОВНОТО НАСЛЕДСТВО И ПОСЛАНИЯ НА БЪЛГАРИТЕ 10-12.04.2020г. три дни

гр.Габрово, хотел "БАЛКАН", конферетна зала.

Организатори: "Виделей”

Съорганизатори: Сдружение „България - Дух и Култура”, Сдружение „Геум“ 

 

ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРОГРАМАТА, НО МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ОЩЕ СЕГА - МЕСТАТА НА МЯСТОТО И В ЗАЛАТА СА ПО-МАЛКО ОТ ПРЕДНИ ГОДИНИ. РАЙОНА Е СПЕЦИФИЧЕН, МНОГО БОГАТ ОТ КЪМ БОГОМИЛСКИ МЕСТА, АРТЕФАКТИ И ТРАКОЙСКИ СВЕТИЛИЩА.В ПРЕГОВОРИ СМЕ СЪС ЛЕКТОРИТЕ( 15 ) И ЩЕ НАПРАВИМ ЦЕНЕН И ВНИМАТЕЛЕН ПОДОБОР ЗА ВАС ПРИЯТЕЛИ.

ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ПОКАЗАХМЕ ЧЕ ПРАВИМ СТОЙНОСТНИ СЪБИТИЯ, ПЪТУВАНИЯ И БЕСЕДИ. АКО СТЕ РЕШИЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ ТО МОЖЕ ОЩЕ ОТ СЕГА ДА СИ ЗАПАЗИТЕ МЕСТА И ГАРАНТИРАНО УЧАСТИЕ ВЪВ ВСИЧКИ МЕРОПРИЯТИЯ, КОИТО ЩЕ СА ПО-БОГАТИ ОТ МИН.ГОДИНИ. СМЯТАМЕ, ЧЕ 48 ЛВ. Е РАЗУМНА ЦЕНА ЗА ВСИЧКИТЕ 3 ДНИ, ЗА ВСИЧКИ БЕСЕДИ, ПРАКТИКИ И ИЗНЕНАДИ И МОЖЕ ДА ПОКРИЕ РАХОДИТЕ НИ ЗА ЛЕКТОРИ, НОЩУВКИ, ТРАНСПОРТ, БЕНЗИН И ОРГАНИЗАЦИЯ, НО ВСЯКА СУМА НАД ТАЗИ Е ДОБРЕ ДОШЛА.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛЕКТОРИ, ПРОГРАМА, БЕСЕДИ И ДР. МОЖЕ ДА ВИДИТЕ НАСТКАЙКИ ТУК: НАТИСНИ

 

Организатор

Виделей

Дейността на Виделей е популяризиране, разпространение и съхранение на българския дух и култура в България, Европа и света. 

Нашата дейност се осъществява чрез събеседване, симпозиуми, семинари, конференции, видео и телевизионни предавания. Заповядайте още информация на този линк: www.youtube.com/kapelano - където ще откриете много беседи с ерудирани и известни на обществото писатели, историци, изследователи, както и пътуващи семинари в България и чужбина, публикации в медиите, комуникация с български центрове в Европа и света, университети, училища, неправителствени организации, писатели, музеи, музиканти и различни други културни институции по света.


Кога & Къде

Място: ХОТЕЛ БАЛКАН,
Регион: област Габрово ,
Град: гр. Габрово,
Адрес: ул. Емануил Манолов №14

Петък, 11 Септември 2020, 15:00 ч.
 до 
Неделя, 13 Септември 2020, 14:00 ч.