БОГОМИЛИТЕ И ДУХОВНОТО НАСЛЕДСТВО, ПОСЛАНИЯ НА БЪЛГАРИТЕ

10.04.2020 15:00ч. Петък  -  12.04.2020 17:00ч. Неделя
БЕЛОГРАДЧИК пл."Възраждане" 1, гр. Белоградчик
Билети
Билет
Информация за събитието

 ПРОГРАМА

ФОРУМ ЗА КУЛТУРНО - ДУХОВНОТО НАСЛЕДСТВО И ПОСЛАНИЯ НА БЪЛГАРИТЕ 10-12.04.2020г. три дни

гр. Белоградчик - залата на читалището беседи. По специални места на скалите - практики.

Организатори: "Виделей”

Съорганизатори: Сдружение „България - Дух и Култура”, Сдружение „Геум“ 

 

ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ПРОГРАМАТА, НО МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ОЩЕ СЕГА - МЕСТАТА НА МЯСТОТО И В ЗАЛАТА СА ПО-МАЛКО ОТ ПРЕДНИ ГОДИНИ. РАЙОНА Е СПЕЦИФИЧЕН, МНОГО БОГАТ ОТ КЪМ БОГОМИЛСКИ МЕСТА, АРТЕФАКТИ И ТРАКОЙСКИ СВЕТИЛИЩА.В ПРЕГОВОРИ СМЕ СЪС ЛЕКТОРИТЕ( 15 ) И ЩЕ НАПРАВИМ ЦЕНЕН И ВНИМАТЕЛЕН ПОДОБОР ЗА ВАС ПРИЯТЕЛИ.

ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ПОКАЗАХМЕ ЧЕ ПРАВИМ СТОЙНОСТНИ СЪБИТИЯ, ПЪТУВАНИЯ И БЕСЕДИ. АКО СТЕ РЕШИЛИ, ЧЕ МОЖЕ ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ ТО МОЖЕ ОЩЕ ОТ СЕГА ДА СИ ЗАПАЗИТЕ МЕСТА И ГАРАНТИРАНО УЧАСТИЕ ВЪВ ВСИЧКИ МЕРОПРИЯТИЯ, КОИТО ЩЕ СА ПО-БОГАТИ ОТ МИН.ГОДИНИ. СМЯТАМЕ, ЧЕ 39 ЛВ. Е РАЗУМНА ЦЕНА ЗА ВСИЧКИТЕ 3 ДНИ, ЗА ВСИЧКИ БЕСЕДИ, ПРАКТИКИ И ИЗНЕНАДИ И МОЖЕ ДА ПОКРИЕ РАХОДИТЕ НИ ЗА ЛЕКТОРИ, НОЩУВКИ, ТРАНСПОРТ, БЕНЗИН И ОРГАНИЗАЦИЯ, НО ВСЯКА СУМА НАД ТАЗИ Е ДОБРЕ ДОШЛА.

АКО ЖЕЛАЕТЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ СЕГА - ПРЕДОСТАВЯМЕ 2 ВАРИАНТА:

- С ПРЕВОД ПО СМЕТКАТА НА ВИДЕЛЕЙ: СМЕТКА: BG19STSA93000025307630  в лева - ДСК БАНКА 

При този вариант - моля изпратете 2 имена и телефон на: asen.videlei@abv.bg 

- ДРУГ ВАРИАНТ, КОЙТО ПОДЪРЖА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ В БЪЛГАРИЯ И НЯМА НУЖДА ДА ПРАЩАТЕ И-МАЙЛ. СИСТЕМАТА ПРИ РЕГИСТРАЦИЯ ВИ ГО ИСКА И ПОЛУЧАВАТЕ БИЛЕТА СИ ЗА УЧАСТИЕ СЛЕД ПОЛУЧЕНИЯ ПРЕВОД - Е ТОЗИ ТУК ПО СИСТЕМАТА НА СЪБИТИЕ.БГ

Приятели - скоро ще сложим информация за настаняване, както и къде ще отседне основната група. Така ако сте сами и искате да сте в сред познати ще може да се случи. Ако предпочитате и уединено настаняване и това ще предоставим с директни контакти към местата.

 

Организатор

Виделей

Дейността на Виделей е популяризиране, разпространение и съхранение на българския дух и култура в България, Европа и света. 

Нашата дейност се осъществява чрез събеседване, симпозиуми, семинари, конференции, видео и телевизионни предавания ето част: ( www.youtube.com/kapelano) - лекции с ерудирани и известни на обществото писатели, историци, изследователи., пътуващи семинари в България и чужбина, публикации в медиите, комуникация с български центрове в Европа и света, университети, училища, неправителствени организации, писатели, музеи, музиканти и различни други културни институции по света.


Кога & Къде

Място: БЕЛОГРАДЧИК пл."Възраждане" 1,
Регион: област Видин ,
Град: гр. Белоградчик,
Адрес: пл."Възраждане" 1

Петък, 10 Април 2020, 15:00 ч.
 до 
Неделя, 12 Април 2020, 17:00 ч.