Двата клона на богомилите.Орфическо вино пеене. Укрито за Л.Живкова.Аненербе и свещения език.

12.01.2020 09:30ч. Неделя  -  12.01.2020 17:00ч. Неделя
"Джеймс Баучер" 76, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието


ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО БЪЛГАРИ ПО ДУХ!

Поради големия интерес към миналото събитие организираме отново за вас среща - беседи с продължение и обогатена ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА: "Задачата на Елохима Беинса Дуно и Българите" "2-та клона на богомилите. Орфическо вино пеене. Укрито за Л.Живкова. Аненербе и свещения език. 

Събитието се открива и завършва с изпълнения на известната в България и по света Диана Дафова, която е автор и продуцент на своите песни и проекти.Наричана е още"Духовният глас на България", със специално издаден научен сертификат за лечебните свойства на гласа й и музиката, която създава.Носител на многобройни международни награди и отличия, между които и Златно Реми.Нейната песен"Аадия" е селекционирана от НАСА за трансмисия в Космоса със совалката Колумбия.Вижте:https://www.youtube.com/watch?v=6AC6OkBBnuQ 

Ще може да видите още изложения на енергийни хармонизатори - клетката на Вселената, додекаедър, нулиране на отрицателната енергия от автомобили, земни излъчвания, амулети и др., които са специално конструирани по сакралната геометрия с пропорциите на живота за правилно въздействие в полза на човека. Ще има и още изложения.

ЛЕКТОРИ: Георги Мелихранов, проф. Живко Желев, д-р. Морфи Скарлатов, Спас Мавров, Ал. Стойчев и др...ОБОГАТЕНА ПРОГРАМА.

Като представители на рода Дуло - първородния род на планентата - смятаме, че не напразно в нашата страна е възникнало учението на Орфей, тракийската култура, Богомилското учение, учението на Бялото Братство и още значими събития и история, остойностявайки българите като носители на специална духовна култура.

Смятаме за наш дълг и мисия да показваме тези понякога укривани или малко осветявани факти и събития. В тази връзка Ви каним на поредното ни събитие в София с беседи и ценна информация подбрана специално за Вас.

Участвайки вие подпомагате разпространението на българското културно и духовно наследство - чрез заснемането и разпространението на беседите в нашето ТВ.Предаване и нашия youtube канал на Виделей : https://www.youtube.com/user/kapelano  БЛАГОДАРИМ!

 ПРОГРАМА

09:30ч. - Откриване с музика - изпълнения на живо - Диана Дафова!

09:50ч. - 10:20ч. Д-р Морфи Скарлатов

- бивш посланик в арабския свят, владеещ 10 езика, дипломат, писател, единствения оцелял от проклятието на Тутанкамон, видео: (https://www.youtube.com/watch?v=yYvDPAtZSRE

Завършил в България и в Ирак - багдатския университет и още.. 

ТЕМА: Людмила Живкова и фамилията Рьорих. Какво не знаем..?!!

10:20-10:40 - почивка

10:40ч. - 11:40ч. - Александър Стойчев 

- журналист, библиофил изследовател на древните епоси и загадките на планетата - Джагфар Тарих и Нариман Тарих и още.. видео: (https://www.youtube.com/watch?v=ceveC7ogOs4&list=PL01NyM4-5QU39SP4gs-nHgj6_HRU2LxG5&index=6)

ТЕМА: "2-та клона на богомилите" и продължение на" предната тема: "Аненербе, Свещения Граал, Херман Вирт, Свещения език и

Старата Вяра на българите"

11:40-12:00 почивка

12:00 - 13:00ч. Георги Мелихранов

- Психолог, 5 образования, езотерик, изследовател и още....

ТЕМА: Слънчевите души и техния път на Земята. Етап 2

 Почивка от 13:00ч. до 14:00ч.

14:00ч. - 14:40ч. Милан Миланов - писател, изследовател създател на поредицата: "Тайните подземия на България".
ТЕМА: " Нови открития за телепортиращи се българи, владеещи телепатиа, телекинеза". Документирано!
 
14:40ч. - 15:20ч.Иван Лишков.

ТЕМА: Светилището Оходен и хилядолетната загадка на цилициевата енергия в лимеца за здравето на телата ни - беседа с демонстрации.
 
15:20 - 15;40 - почивка
 

15:40ч. - 17:00ч. - Проф.Живко Желев

ТEMA: ОРФИЧЕСКОТО ВИНО ПЕЕНЕ И ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА: "Задачата на Елохима Беинса Дуно и Българите"

 
Всеки участник, ОТНОВО ще получи уникален сувенир, свързан със енергийната защита.
 
17:30ч. - 18:00ч. Изпълнение на Диана Дафова.
 
Участвайки в събитието подпомагате лекторите и разпространението на българската духовна култура, знание и просветление.
Видео материалите, които заснемаме и качваме в youtube канала ни: (https://www.youtube.com/user/kapelano ) помагат на хиляди сънародници да пазят в сърцето си светлината на нашата родина..На нашата България! 
Това го правим за Вас...Заповядайте..Благодарим....!
Цена 29.лв.

 За да участвате в това събитие е необходимо:

а)  да се обадите  на тел. 0897 660 662, за информация относно свободни места.

б) да изпратите посочената сума ИЛИ чрез тази платформа - СЪБИТИЕ.БГ, която поддържа всички видове плащания: картови, банкови, изипей, пейпал, на банкомат...И издава автоматично билет.

в) може да изпратите сумата и директно по банковата сметка на Виделей: СМЕТКА: BG19STSA93000025307630  в лева - ДСК БАНКА.

Основание: Семинар 2

Тел. за въпроси 0897 660 662.

Възможни са промени

Галерия

Организатор

Виделей

Дейността на Виделей е популяризиране, разпространение и съхранение на българския дух и култура в България, Европа и света. 

Нашата дейност се осъществява чрез събеседване, симпозиуми, семинари, конференции, видео и телевизионни предавания. Заповядайте още информация на този линк: www.youtube.com/kapelano - където ще откриете много беседи с ерудирани и известни на обществото писатели, историци, изследователи, както и пътуващи семинари в България и чужбина, публикации в медиите, комуникация с български центрове в Европа и света, университети, училища, неправителствени организации, писатели, музеи, музиканти и различни други културни институции по света.


Кога & Къде

Място: "Джеймс Баучер" 76,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: "Джеймс Баучер" 76 - Сградата на секретерята ( НС ) на БЧК- обширна, светла, на 3 мин. от метростанция "Джеймс Баучер", с места за паркиране наоколо, ресторанти, кафета и хотел на 50-100 метра

Неделя, 12 Януари 2020, 09:30 ч.
 до 
Неделя, 12 Януари 2020, 17:00 ч.