„ Слънчево колело“- Превенция на дистрес, Регенеративно здраве и възстановяване със силата на природата

23.11.2023 14:00ч. Четвъртък  -  26.11.2023 12:00ч. Неделя
http://www.mountainlake-bg.com/ourhistorybg.html, гр. Смолян
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

               Предлагам на вашето внимание  програма за превенция на дистрес, регенеративно здраве  и възстановяване със силата на елементите на природата.

             Методи на работа: Невропсихологя , активно въображение, аква терапия, метафизика, регенеративна невропсихология, дихателни практики във вода,  движения и древни звуци на водата, други психотерапевтични дисциплини .

Докосването  до елементите Земя, Въздух, Огън, Вода и Дърво, които циркулират през кръвта, мозъка на костите, мускулите и сухожилията, през мозъка и сърцето събуждат клетките за възстановяване и регенерация. Когато събудите чувствителността си към вътрешните ви елементи, става лесно и естествено да усетите родството си с естествения свят.  В тази програма ще научите къде определени места по тялото ви, когато са нежно докоснати, задълбочават връзката ви с естествения свят. Като просто държите тези места, преди да достигнете до природата или докато сте там, способността ви да общувате с природата се увеличава експоненциално с няколко порядъка. Този подход е достъпен антидот срещу безпокойството от климата. Показва ни как природата си сътрудничи с нас, за да ни изведе от екзистенциалната криза, пред която сме изправени в момента. Природата ни насочва соматично, за да намерим път през това плашещо предизвикателство. Природата е наш съюзник и ние можем да общуваме директно с нея.

Мисията на  подхода свързан с въображение, медитации, вътрешни картини и проявление е да научи използването на въображението за трансформационни цели. Ние вярваме, че този основен глобален език има капацитета да обединява общности, като същевременно дава възможност на индивида. Нашата цел е да направим тази възможност достъпна за всички хора. Сънуването, визуализацията и откровението, ключовете към забравената сила на въображението, са динамични техники, които носят яснота, изцеление и обновяване.

Място на провеждане:  Комплекс“ Маунтин лейк“-Смолянски езера.

http://www.mountainlake-bg.com/ourhistorybg.html

Дати : 23-24-25-26 Ноември

Моля, направете вашия избор за дати тъй като местата бързо се заемат!

Такса : 

В таксата  са включени : такса за участие, три нощувки  със закуски.

Настаняване в самостоятелна стая : 410 лв.

Настаняване в двойна стая : 330лв.

Потвърждаването за участие в програма става с плащане на депозит от 50 %, а останалата такса се плаща д 5 дни преди тренинга. При плащане еднократно на сумата ползвате 7% отстъпка.

Поради специфика на работата  групата няма да бъде голяма!

Моля, направете вашия избор за дати тъй като местата бързо се заемат!

За записване и информация на телефон 0884669156 или 0889933616

БЛАГОДАРЯ

Организатор
Кога & Къде

Място: http://www.mountainlake-bg.com/ourhistorybg.html,
Регион: област Смолян ,
Град: гр. Смолян,
Адрес: http://www.mountainlake-bg.com/ourhistorybg.html

Четвъртък, 23 Ноември 2023, 14:00 ч.
 до 
Неделя, 26 Ноември 2023, 12:00 ч.