Среща с основателите на Международната Седмица на брака в София

07.02.2019 19:00ч. Четвъртък  -  21.02.2019 21:00ч. Четвъртък
хотел Феста, София, ет. 7, зала Панорама, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Заповядайте на среща с основателите на Международната Седмица на брака в София

 

На 7 февруари, 2019г., първият ден от честването на Международната Седмица на брака у нас, ви каним да се срещнете лично с основателите на инициативата - семейство Ричард и Мария Кейн от Великобритания.

 

По време на събитието те ще споделят:

  • Личната си история и какво ги е вдъхновило да инициират Седмицата на брака преди 23 години.
  • Вълнуващият път, който са изминали от зараждането на идеята, срещата им по инициатива на министър-председателя на Великобритания и честването на Седмица на брака в над 25 страни по света.
  • Защо вярват, че бракът е чудесна институция, която обществото ни трябва да празнува?
  • Как се чества Седмицата на брака в други страни по света?
  • Как представители от различни сфери могат по-ефективно да помогнат за насърчаване и оказване подкрепа на двойките, по пътя им към изграждане на успешен брак?
  • и още...

Събитието е насочено към представителите на неправителствените организации, църквите, бизнесите, културата, институциите, медиите, отделни личности, двойки и специалисти, подкрепящи Седмицата на брака в България.

Накрая ще има време за въпроси към Ричард и Мария Кейн.

Място: хотел Феста, бул. “България” 83А, зала “Панорама” ет. 7
Начало: 19:00ч.

Вход: свободен, с предварителна регистрация от
ТУК

 

Повече за Седмицата на брака у нас и какво още предстои тази година вижте на: http://www.brak.bg

Повече за Международната Седмица на брака посетете: http://www.marriage-weekinternational.com

 

В края на събитието всеки, който желае да помогне с дарение за популяризиране на Седмицата на брака у нас ще има възможност да го направи.

 

Ричард и Мария Кейн са женени от 31 години и имат 3 деца. Те основават Седмицата на брака през 1997 г., която в момента се чества в 26 страни и привлича 3 милиона участници по целия свят.

Ричард е социален предприемач, който участва в създаването на местна християнска радиостанция и строителен проект в Румъния.Ричард и Мария са канени като говорители на конференции по въпросите за взаимоотношенията, семейството и родителството. Те са обучавали по тези въпроси едни от най-богатите хора в света и лишените от свобода в затворите.


Ричард вдъхновява с историите, които споделя и има способността да вдъхне живот на въпроси, пред които са изправени повечето мъже и жени в нашето общество. Мария е шведка, но живее в Англия от дълги години. Тя е популярен говорител на събития насочени към жените. Желанието й е да помогне на жените да развият своя потенциал. Мария прави обучения в сферата на междукултурните отношения.

Ричард и Мария живеят до Борнмут, Великобритания.

 

Галерия
Спонсори

Седмицата на брака има за цел да обедини обществените усилия за укрепване и насърчаване на брака и семейните ценности и да помогне на двойките по пътя им към изграждане на успешен брак. Тя е вдъхновена и е част от Международната Седмица на брака, която се провежда ежегодно от 7 до 14 февруари, в 26 страни по света.

Организатор
Кога & Къде

Място: хотел Феста, София, ет. 7, зала Панорама,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. "България" 83 А

Четвъртък, 7 Февруари 2019, 19:00 ч.
 до 
Четвъртък, 21 Февруари 2019, 21:00 ч.