Project Management

20.11.2018 18:30ч. Вторник  -  20.11.2018 20:30ч. Вторник
офис Фантастик Сървисес, Пфое мол - ет. 2, гр. Варна
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Project Management

(практическо обучение)


За лектора:

Катерина Николаева, Мениджър на екип Training & Development,Fantastic Services, вярва, че зад  успешната реализация на всеки един проект, стои правилното и добре организирано планиране, способността да реагираме на неочакваните промени и ефективната комуникация. Катерина има богат опит в създаването и провеждането на бизнес симулации и #workshops, насочени към Project & Product management, Innovations, Strategic planning, Creative thinking и други.

Очаквайте да сподели някои от най-добрите практики, които самата тя използва в ежедневната си работа, пресъздавайки за пореден път едно от най-успешните си практически обучения.  


В работата си често се изправяме пред предизвикателстото да реализираме дадена идея и да я приложим за целите на нашия бизнес. Така идеята се превръща в проект, за чието изпълнение са необходими планиране, ресурси и най-вече добра стратегия. Умението правилно да управляваме проекти е изключително полезно за успешната реализация както на нашите бизнес цели, така и на тези, които си поставяме в личен план.

 

⚠ Статистиката сочи, че 97% от организациите вярват, че управлението на проекти е от критично значение за бизнес представянето и успеха на фирмите.

 

Нашето обучение за #ProjectManagement ви дава възможност да станете част от преживяване, на каквото не сте присъствал до сега, провокирайки креативното си мислене.

 

Ако искате да:

- станете част от интерактивен, забавен и много предизвикателен проект

- разберете повече за етапите, през които преминава всеки един проект (Project management life cycle)

- научите кои са най-често допусканите грешки в Project Management-а и как да ги избегнете

- излезете извън зоната си на комфорт 

... то можете да направите, като се запишете за нашето обученние!


 

Очакваме ви!

Галерия
Спонсори

Организатор

Фантастик Сървисес ООД

Fantastic Services е международен бранд в сферата на услугите за дома, офиса и градината. Oснована през 2009 г. в Лондон, компанията днес оперира във Великобритания, Австралия и САЩ, като основният ѝ офис с над 500 служители се намира в България.


Кога & Къде

Място: офис Фантастик Сървисес, Пфое мол - ет. 2,
Регион: област Варна ,
Град: гр. Варна,
Адрес: бул."Сливница" 201

Вторник, 20 Ноември 2018, 18:30 ч.
 до 
Вторник, 20 Ноември 2018, 20:30 ч.