Месечна среща на Алфа Груп в София!

17.10.2017 08:00ч. Вторник  -  17.10.2017 15:30ч. Вторник
Конферентната зала в хотел "Кибелла" (кв. Гео Милев, ул. „Александър фон Хумболт“ 26, 1113 София - в близост до бившия хотел "Плиска", сега централа на ЦКБ АД), гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Каним Ви на нашата месечна среща на Алфа Груп в София!

Там ще имате възможността:

 • Да разберете от първо лице концепцията на Алфа Груп;

 • Да седнете на една работна маса с други собственици на бизнес от Вашия калибър;

 • Да работите по една от темите за експедитивно развитие;

 • Да споделите личен казус или предизвикателство в рамките на мастърмайнд сесия;

 • Да получите възможността да погледнете казуса от различна перспектива и предложения за неговото решение от опитни съмишленици;

 • Да споделите знания и опит от Вашето собствено работно ежедневие и да се обогатите от това на другите.

Моля, запознайте се с често задаваните въпроси и правилата и принципите на Алфа Груп!

Място на провеждане: Конферентната зала в хотел "Кибелла" (кв. Гео Милев, ул. „Александър фон Хумболт“ 26, 1113 София - в близост до бившия хотел "Плиска", сега централа на ЦКБ АД)

Стандартна цена за посетители (еднократно участие): 300.00 лв. на човек, с включен ДДС.

Галерия

Представяме Ви класацията от Топ 10 на най-явните причини да бъдете член на The Alpha Group (TAG)

 1. Ще получите подкрепата, от която се нуждаете, за да предефинирате ролята си във Вашата компания и да развиете визията си, в резултат на което ще сте по-малко стресирани и ще балансирате по-добре работа и личен живот.

 2. Ще получите такива съвети от останалите членове и лицензирания TAG-фасилитатор, каквито могат да бъдат дадени само от колеги, които разбират вашата ситуация, защото вече са минали от там.

 3. Ще получавате помощ всеки месец да вземате решенията, необходими да водите фирмата си там, където искате да бъде.

 4. Вашите TAG-колеги и лицензираният TAG-фасилитатор ще Ви отворят очите към нови алтернативи и възможности, но ще Ви държат и отговорни за бъдещо развитие.

 5. Откровените дискусии на срещите на TAG с хора, които не зависят от Вас, ще Ви помогнат да определите какво трябва да се коригира в управленския и организационния Ви подход.

 6. Ще започнете да виждате нещата в по-широка перспектива, запознавайки се с предизвикателствата, пред които са изправени бизнесите на вашите TAG-колеги.

 7. Ще обмисляте по по-креативен начин своите бизнес проблеми и начините да ги разрешите благодарение на синергичното взаимно обогатяване с идеи с останалите членове на TAG.

 8. Ще научите нови техники и умения за разрешаване на проблеми чрез участието си в ексклузивен корпоративен „think-tank“ (резервоар за идеи).

 9. Ще развиете стабилна мрежа от ресурси в световен мащаб.

 10. Ще имате собствен Консултативен Борд.

Алфа Груп е най-ефективният бизнес инструмент на разположение в момента, предлагащ несравними предприемачески съвети, рафинирани бизнес идеи, стратегическо планиране, подкрепа и приятелство.

Организатор

Алфа Груп София (Борислава и Илиян Киркови - Регионални директори)

"Тhe Alpha Group" е мастърмайнд консултативен борд от собственици/управители на малки и средни бизнеси (фирми с годишен оборот между 1 и 35 млн. лв. и между 30 и 400 служители). Моделът Алфа груп подпомага и служи на собственици на бизнеси, които работят здраво В бизнеса си, а биха искали да работят по-скоро НАД него. За да бъдем по-конкретни, целта на Алфа груп е да помогне на собствениците да удвоят стойността на бизнеса си в рамките на 2 до 3 години.

ВИДЕО: Въпроси и отговори за Алфа Груп

ВИДЕО: Въпроси и отговори за Алфа Груп

Кои хора са подходящи за Алфа Груп?

Кои хора са подходящи за Алфа Груп?

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ


Кога & Къде

Място: Конферентната зала в хотел "Кибелла" (кв. Гео Милев, ул. „Александър фон Хумболт“ 26, 1113 София - в близост до бившия хотел "Плиска", сега централа на ЦКБ АД),
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. „Александър фон Хумболт“ 26

Вторник, 17 Октомври 2017, 08:00 ч.
 до 
Вторник, 17 Октомври 2017, 15:30 ч.