Преглед на профил

Самуил Златарев


(+359) 888780734

Самуил Златарев е от фотографско семейство и през последните няколко години фотографията е неделима част от неговото всекидневие. Той работи за аутсорсинг компания занимаваща се ретуш и обработка на снимки за големи и международни клиенти с различни проекти. Също така е фотограф и снима портрети и бюти.


През последните 6 години е имал възможността да работи с клиенти от:  Англия, САЩ, Германия, Италия, Франция, Русия, Румъния и България.
Има различни публикации в международни списания като главен пост продукционен  специалист, участвал в колаборация с интересни и независими професионалисти.
Има няколко публикации в международни списания като фотограф по портретна и бюти фотография в Италия, САЩ и Швейцария.

През годините, в които се занимава с пост обработка, е имал възможността да работи върху разнообразни фотографски проекти в разчлични жанрове като рекламна, модна, пейзажна, стокова, храна инапитки, нтериорна, автомобилна и други, но любимите му са портретна и бюти.

Със знанията придобити през годините е обучил и помогнал на десетки хора да стигнат високо професионално ниво в обработката на изображения достойно за международният пазар и е готов да сподели, това което знае с вас, за да може да го приложите във вашата работа.

 

View On Instagram

Събития

ДВУДНЕВЕН УЪРКШОП - ПОРТРЕТНА, БЮТИ, МОДНА ФОТОГРАФИЯ И РЕТУШ - Portfolio Building Workshop
  • Конференции и семинари
  • 27 Октомври 2018, 10 30 ч.
  • бул.Арсеналски 5 ( бул.Арсеналски 5 - Фотопавилион Студио ), гр. София
БЕЗПЛАТЕН
Семинар - Уъркшоп по Фотообработка и Ретуш на Изображения
  • Конференции и семинари
  • 02 Юни 2018, 10 00 ч.
  • Park Hotel Plovdiv, Bul. " Sankt Peterburg " 38 ( Park Hotel Plovdiv ), гр. Пловдив
БЕЗПЛАТЕН

Контакти

За повече информация за събитието или билетите свържете се с нас