Криви ли са децата ни? Практическо обучение

17.07.2016 15:30ч. Неделя  -  17.07.2016 17:30ч. Неделя
фитнес "Левски-Илиана", гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

kri-o.

 

Това е едно обучение за възрастни, които обаче ще могат да присъстват само, ако си доведат едно или повече собствени деца!

Идеята за обучението се зароди с помощта на статията на моят колега Цветан Недев "Криви ли са децата ни?" . След  успешното провеждането на първото обучение "Криви ли сме?" в Пловдив и особено след като прочетох отговорите на въпросите от формичката за обратна връзка, вече изгарях от нетърпение да направя подобно обучение в София и то за деца!

Не се сдържам да не споделя част от нещата, които ми написаха след обучението в Пловдив:

"Определено съм много благодарен за униклни уъркшоп за мене лично беше изключително полезен и ми даде допълнителен тласък да започна по-сериозни тренировки и насоки. Също така определено ме привличате като клиент за вбъдеще когато имам финансовата възможност. Ако ли не това то бих ви препоръчал със сигурност !!! Критика... хмм нямам сериозна критика, по-скоро давайте само напред и не спирайте да мотивирате хората да са здрави и да се грижат за телата си ! Благодаря отново !"

- Росен, 27г

 

"Абе, супер е всичко, а Данчо е първият треньор, при когото нетрениращият ми мъж каза, че би се чувствал ок да тренира. Найс! :)"

- Теодора, 26г

По същество: Каним ви на практическо обучение "Криви ли са децата ни?"

Планът на обучението е следният:

  • Оглеждаме децата и показваме на родителите признаци на определени отклониения от оптималната стойка и начин на движение.
  • Пускаме децата да си играят и между другото да правят лесни корективни упражнения с част от екипа на LTL.  Други задължения те няма да имат, освен да се забавляват или за съвсем кратко да ни покажат някое животинско движение.
  • Тук започва същинската част, в която ще опитаме да покажем на родителите, какво могат да направят за да не са "криви" децата им. Ще преминем през самомасаж, правилно положение на: врат, гръб, кръст, таз. Ще дадем съвети за запазване/подобравяне на мобилноста на глезени, рамене, таз, свода на стъпалото. Ще говорим за основни умения като клечене, висене, лазене, претъркулване - умения, които  част  от съвременните деца губят прекалено рано.
  • Ще си поговорим за личен пример, общуване с децата, как можем да правим с тях горните упражнения докато си играем, забавляваме сe с тях и им обръщаме нужното внимание.
  • Планът на обучението ще е подготвен от Данчо и ревизиран от Цветан Недев (дипломиран кинезитерапевт) и Лазар Радков (местен фитнес гуру :D)

Какви сме ние, че да даваме акъл?

Освен хора с много опит и някоя друга диплома, сме основно хора, които са помогнали на тези хора, както и на стотици други като тях, да подобрят движението си, стойката и да спрат да ги болят нещата, които са ги боляли.

За кого е подходящо обучението ?

Обучението е подходящо за всички родители с деца между 7 и 12 годишна възрараст.

Един родител може да дойде с колкото иска и има :) собствени деца на цената на една такса!

Кога?

Неделя - 17.07.2016 - следобeд oт 15:30 до 17:30+

Къде?

Залата за танци във фитнес "Левски-Илиана" в сградата на плувен комплекс "Спартак".

Цена?

Стандартна цена: 59лв.  Ако се запишете преди вторник 12.7 ценате е 49лв. - Цената е за комплекта родител + деца

Предвидено е място за максимум 15 родителя + децата.

Организатор

Live To Lift

Основната ни цел е да помагаме на хората да подобряват здравето си, начинът, по който изглеждат, физическите си постижения и… нищо да не ги боли.

Нашата мисия е да Ви научим да познавате по-добре телата си, да се храните и движите осъзнато във всеки един момент.


Кога & Къде

Място: фитнес "Левски-Илиана",
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. Арсеналски 4

Неделя, 17 Юли 2016, 15:30 ч.
 до 
Неделя, 17 Юли 2016, 17:30 ч.