Абонамент за "Програмите на Лазо" + Бонус безплатна консултация

17.07.2017 17:05ч. Понеделник  -  17.09.2017 20:05ч. Неделя
www.livetolift.com, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

programite_na

 

Здравей млади по душа приятелю,

щом четеш този текст, значи или заглавието, или картинката, или някое грандиозно наше обещание в интернет са те заинтригували.

Приемаме, че знаеш кой е Лазар Радков и какво са постигнали тълпите хора, които са работили с него и с екипа му.

Ако пък случайно не знаеш - Лазар е мозъкът зад всички отзиви и резултати, за които можеш да прочетеш на Резултати, Отзиви, Трансформации, както и зад уникалните резултати от 30-дневното Предизвикателство на Live to Lift.

Но да не се разсейваме ...

Един хубав ден мозъкът на Лазар си мислеше и измисли начин как хората, които искат, но нямат възможност да работят персонално с екипа на Live To Lift, все пак могат да се облагоденстват със знанията на екипа и дори от моралната и интелектуалната му подкрепа. :)

Ето какво ти предлагаме:

Mесечен абонамент

включващ две подразделения:

  • Свали мазнини с Лазо

  • Качи мускули с Лазо​

​​Лазо е навсякъде и с удоволствие ще сподели с вас своите програми, за да се превърнете в една по-здрава и по-енергична версия на Вас самите. 

 

БОНУС! Безплатна консултация с Бобо само до 30.Юли

Ако си купите месечен абонамент или ПРОМОЦИЯ! Плати 2 месеца, вземи 3, ще получите достъп до една специална тренировка, която ще се проведе идната неделя 30.Юли от 10:00 във фитнес "Левски-Илиана" на басейн Спартак.

На място ще можете да тренирате, да полафите или да разпитате Бобо от Live to Lift за нещата, които ви интересуват и които са свързани с постигането на оптимални резултати в залата - корекция на техниката, Tips & Tricks за болежки, насоки за оптимална почивка и каквото още се сетите или имате нужда да знаете. 

Също така ще се запознаете и с другите надъхани трениращи, което ще ви донесе допълнителен стимул за усърдни тренировки и постоянство при храненето и почивката.

Начало: 10:00

Очакваме ви! 

Организатор

Live To Lift

Основната ни цел е да помагаме на хората да подобряват здравето си, начинът, по който изглеждат, физическите си постижения и… нищо да не ги боли.

Нашата мисия е да Ви научим да познавате по-добре телата си, да се храните и движите осъзнато във всеки един момент.


Кога & Къде

Място: www.livetolift.com,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: www.livetolift.com

Понеделник, 17 Юли 2017, 17:05 ч.
 до 
Неделя, 17 Септември 2017, 20:05 ч.