Fuckup Nights

18.06.2019 19:00ч. Вторник  -  18.06.2019 21:30ч. Вторник
Кино Cabana, лятно кино НДК, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

След кратко затишие Fuckup nights Sofia се завръща!
 
Fuckup Nights - събитието, където ще се събираме да споделяме и празнуваме нашите професионални неуспехи.
 
Точно така!
 
Fuckup Nights Sofia е сцената, на която приканваме всички смели оратори да споделят своите истории за провали в бизнеса, прецаквания в професионалната сфера, в която се развиват, уроците, които са научили и завръщането им след fuckups.
 
Кой ще се престраши да говори този път?
 
Ива Тодорова: “В живота, репетициите се наричат грешки, които повтаряш без точен ден за премиера” - актрисата, рекламен директор и автор на спектакъла „Приятно ми е, Ива!“ Наскоро навърши 116 години, но продължава да се проваля ежедневно.
 
Христо Донев - музикант и артист, който тръгва с големи надежди за чужбина. Как стана така, че мечтата "да отида само с пари в джоба и да се върна милионер" се превърна в това, да се върне отново на стартова позиция с 0 лв?
 
Ганета Сагова - Хората неслучайно казват: „Внимавай, какво си пожелаваш.” Тя е смел и добър журналист, но се задушаваше... Затова си помечта да направи независима медия в България, която да помага на хората: да ги буди; да им казва истини, които другите премълчават; да ги учи да се измъкват от хватката на нелечими болести, да търсят корените си, да черпят сили от род и Родина... И успя! Рекордни тиражи, горещи фенове, десетки награди! Но искате ли да знаете каква е цената на мечтата?
 
Анна Грозданова - повече от 15 години стаж в едни от най-добрите заведения в страната и в чужбина. Какво се прецака, че от кралица на нощния живот и купоните животът и пое в тотално различна посока, и 18 месеца прекарани на остров Бали?
 
 
Присъединете се към Fuckup Nights Sofia!
Дата 18-ти юни (вторник)
Отваряме врати в:19:00ч.
Начало: 20:00ч.
Място: Кино Cabana, лятно кино НДК
 
Билети можете да закупите от тук:
https://sabitie.bg/event/netuurking/Fuckup-Nights.802
 
Ако желаете да разкажете и своята история, пишете ни!

Организатор
Кога & Къде

Място: Кино Cabana, лятно кино НДК,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: 1463 Ndk, Sofia

Вторник, 18 Юни 2019, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 18 Юни 2019, 21:30 ч.