За Новата година си пожелавам...

25.01.2020 17:30ч. Събота  -  25.01.2020 20:30ч. Събота
Salted Cafe Sofia, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Всички ние правим планове за проекти, задачи и реализацията на нови идеи. Понякога използваме хвърчащи листове, друг път умни календари и приложения в опит да се подредим. В началото на годината обаче, преди да сме се хвърлили във вихъра на живота е хубаво да поспрем и да подредим всички онези мисли, идеи и желания, които са ни хрумнали в почивните дни. Предлагаме ви да направим точно това заедно!
 
За онези от нас, които водят битки в своя вътрешен свят, имат много нови идеи, или просто искат промяна, но не знаят от къде да започнат - ние сме насреща! Промяната е резултат от ясно изразено намерение - заедно ще премислим, помечтаем, подредим и визуализираме новата година!
 
Събитието ще се води от психолога Hermina Emiryan. Хермина е завършила социална и организационна психология и вече повече от 20 години работи по различни социални и образователни проекти, занимава се с обучения и водене на групи.
 
Срещата ни е на 25 януари, събота в 17.30ч.
 
Донесете със себе си хубаво настроение и едно списание, с което сте готови да се разделите. Всеки от вас ще има възможност да изработи своето табло за 2020 и да си го вземе със себе си в края на събитието.
 

Организатор
Кога & Къде

Място: Salted Cafe Sofia,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. "Братя Миладинови" 38

Събота, 25 Януари 2020, 17:30 ч.
 до 
Събота, 25 Януари 2020, 20:30 ч.