Вашата Нова Година 2018 - коучинг среща

08.11.2017 19:00ч. Сряда  -  08.11.2017 21:00ч. Сряда
Зала ЕРАТО, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

"Make the rest of your life, be the best of your life!"
 
Вашата Нова Година
е темата на новата среща на Софийската коучинг съпорт група през месец ноември,
с водещ
Кaтрин Прентис, AMC (IAPC&M)
 
 
КЪДЕ: Зала ЕРАТО, София, бул. „Витоша“ 164
 
КОГА: 8-ти ноември 2017г. (сряда);
 
РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 - 18:50 ч.
 
НАЧАЛО: 19:00 ч
 
ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ e задължителна!
 
Обикновено тези срещи се провеждат на първата сряда от месеца, но този път  ще се проведе на втората сряда от месец ноември (08.11).
 
 
Ноемврийската среща на Софийската коучинг съпорт група е стартовото събитие за Вашето ново начало!
 
През първата част от вечерта  ще имате възможността да обърнете фокусът към ВАС!
 
* Как да извлечете максимума от идната 2018 година?
* Какви цели, резултати и висоти искате да постигнете?
* Поглед върху Вашият личен и професионален живот.
 
Елате на 8-и ноември на Ноемврийската среща на СКСГ и се възползвайте от тази чудесна възможност да се срещнете с Катрин Прентис - първият в България акредитиран Мастър Коуч към International Authority for Professional Coaching and Mentoring (IAPC&M), с над 15 години и 2000+ часа практика с клиенти. Тя е основател и управляващ директор на Палитри Интернешънъл - Мастър Дистрибутор на Ноубъл Манхатан Коучинг за балканския регион. Катрин е треньор и ментор на коучове, лектор и атестатор в преподавателската катедра на Ноубъл Манхатан Коучинг. Тя е един от Регионалните Директори в The Alpha Group, София - водещият консултативен бизнес борд за развитие на Изпълнителни Директори и Собственици на Малки и Средни Предприятия, развиващ дейност в 21 държави.
 
Присъствайте на групова коучинг сесия, водена от Катрин Прентис, и поставете успехът в своите ръце!
 
***
Всички редовни членове на Софийската коучинг съпорт група ще имат възможността да се възползват и от безплатна ЛИЧНА коучинг сесия!
 
Заявете своето участие на sofia_csg@coaching-in-bulgaria.com
 
 
Втората част на вечерта ще ви даде чудесна възможност да се запознаете с:
*  Новите инициативи и перспективи на София Коучинг през 2018
*  Настъпващите промени в Софийската коучинг съпорт група през 2018 г ;
*  Как ще се грижим още по-добре за своите членове
*  Новите хоризонти и инициативи на групата и екипа;
*  Какво представлява членската абонаментска карта на Софийската коучинг съпорт група?
*  Искате ли да бъдете част от новото бъдеще на екипа? - Можете! Тук ще разберете как.
 
Очакваме Ви!
 
----
Важно! Полезна Информация:
 
1. Предварителната Онлайн регистрация е Задължителна. Валидни са само регистрации в системата на SABITIE.BG Моля, въведете актуален мейл адрес и име за всеки отделен участник.
2. Вход свободен за първото ви посещение на събитията на SCSG и с регистрация до 00.00 ч на 07.11.17 г.!
3. При регистрация онлайн и повече от едно посещение, цената за участие е 15 лв.
4. В деня на събитието, регистрацията на място е 20 лева (зaплащането става на рецепцията на събитието).
5. Попитайте представител на SCSG за условията за членство. ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА МОГАТ ДА Я ПОСЕЩАВАТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ И ВХОД.
6. Всеки редовен член на Софийската Коучинг Съпорт Група, който желае да се възползва от безплатна коучинг сесия, нека го съобщи на регистрация при посещението си.
7. За да се запознаете с условията за членство и да станете член на София Коучинг Съпорт, обърнете се към Мадлен Йовева - madlen@coaching-in-bulgaria.com
 
8. АКО ТЪРСИТЕ ОБУЧЕНИЕ ПО-КОУЧИНГ, ПОПАДНАЛИ СТЕ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО - Обърнете се към някой от коучовете в организационния екип за София Коучинг, за да получите ориентация как да стаартирате веднага по пътеката на своето развитие в областа на професионалния коучинг. - На ваше разположение сме.
 
** ** **
Предлагаме ви 5 задълбочени проучвания от света на коучинга - free download https://noblemanhattan.isrefer.com/go/reports-csgsofia/bpPALITRI/
 

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Зала ЕРАТО,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ERATO Еvent Center Зала ЕРАТО, София, бул. „Витоша“ 164

Сряда, 8 Ноември 2017, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 8 Ноември 2017, 21:00 ч.