Супер продуктивният коучинг

08.05.2019 19:00ч. Сряда  -  08.05.2019 21:00ч. Сряда
Arts & Therapy Institute Bulgaria, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 08.05.2019 г (сряда) от 19:00 часа Софийската коучинг съпорт група ви кани на своята месечна среща с тема на вечерта: 

Супер продуктивният коучинг

Гост-лектор: Силвина Фурнаджиева

 

Какво ви очаква в първата част на вечерта?

-> Как да бъдем максимално ефективни и балансирани в работата си и същевременно - полезни на своите клиенти?

-> Всички търсим отговора на този въпрос, докато ежедневно съчетаваме работата с клиенти с промотирането на дейността си, административните задачи около нея, личните ангажименти и грижата за себе си.

-> На следващата среща на групата Силвина ще ви запознае с изпробвани, работещи техники и методи на работа, с които да сте сигурни, че работите продуктивно и смислено, като постигате целите си с по-малко усилия и ви остава и достатъчно време за себе си.

За гост - лектора:  

Силвина Фурнаджиева е консултант по продуктивност. Тя работи със собственици на бизнес, консултанти и коучове, като им помага да планират, организират и развият работата и проектите си от самото им начало до големия успех и да повишат личната си ефективност в работата. Силвина работи и с малки и средни бизнеси, на които помага да въведат и оптимизират оперативни процедури за максимално ефективна работа.

Link: https://www.superproduktivnost.com/

Facebook страница: https://www.facebook.com/superproduktivnost/

 
Какво ви очаква през втората част на вечерта?
  • безплатни индивидуални или групова коучинг сесии;
  • нови контакти и положителни емоции;
  • нови знания за коучинга.

​Запазете мястото си още сега!

Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Arts & Therapy Institute Bulgaria,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Arts & Therapy Institute Bulgaria бул. „Витоша“ 65 ет. 1

Сряда, 8 Май 2019, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 8 Май 2019, 21:00 ч.