Среща на Софийската коучинг съпорт група през декември - 2.12

02.12.2015 19:00ч. Сряда  -  02.12.2015 21:00ч. Сряда
ул. Джеймс Баучер 76А, ет. 3 София, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Следващата среща на Софийската коучинг съпорт група ще се състои на 2-ри декември

„Балансираното хранене – важен компонент в системата за личностно израстване и успех” е тема на

предстоящото събитие, представена от Инж. Екатерина Димитрова и Д-р Николай Попов

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София.Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Следващата среща на Софийската коучинг съпорт група ще бъде открита от презентация на Екатерина Димитрова и Николай Попов на тема „Балансираното хранене – важен компонент в системата за личностно израстване и успех”. 

"Безспорен факт е, че в основата на доброто здраве и успеха са пълноценното хранене, активният двигателен режим, релаксация и възстановяване на организма, осъзнатост за ценностите в живота.", споделят лекторите. Специалистите от Център Баланс ще ви дадат насоки как да водите активен и в същото време балансиран живот. Как това да става лесно и естествено, без лишения и стрес. Колко е важен индивидуалният подход на опитен професионалист. Лекторите ще ви предложат ефективни и работещи модели. Презентацията ще бъде с практическа насоченост, с възможност за въпроси и отговори. 

По традиция втората част от вечерта ще предостави възможност на гостите да участват в практически сесии в някое от основните направления – обмен на коучинг опит, коучинг мастъклас и мастърмайнд група за работа по реални житейски и бизнес казуси.

** ** **

РЕГИСТРАЦИЯТА В ДЕНЯ НА СЪБИТИЕТО ЗАПОЧВА В 18:40 И ПРИКЛЮЧВА В 18:50 (Предварителната Онлайн регистрация е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!)

КОГА: 2-ри декември, 2015 (сряда); от 19 часа

КЪДЕ: София, бул.Джеймс Баучер 76,Hill Tower (точно дo хотел Кемпински), ет.3, офиси на Brain Trust

** ** **

Моля, обърнете внимание на следните условия за участие:

1) Предварителната Онлайн регистрация е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!

2) Ако присъствате за първи или втори път входът за вас е безплатен!

3) При повече от две посещения, входът за участие в една среща е 10 лева (заплаща се на място на рецепцията за събитието)

4)При лиспа на предварителна онлайн регистрация, входът за участие е 15 лева за всички (независимо за кой път е това посещение) – Заплаща се на място на рецепцията за събитието.

5) ЧЛЕНОВЕТЕ на групата посещават всички събития безплатно без предварителна регистрация– членският внос за една година е 60 лева (заплаща се на място на рецепцията за събитието).

МОЛЯ, ВСЕКИ, КОЙТО ЖЕЛАЕ ДА ПРИСЪСТВА НА СЪБИТИЕТО ДА НАПРАВИ ИНДИИДУАЛНА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЕБЕ СИ, ВМЕСТО НЯКОЛКО НА НЕГОВО ИМЕ.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

** ** **

Ако желаете да бъдете лично информирани за бъдещите мероприятия на групата, моля, абонирайте се за нашия бюлетин
на този линк:http://buff.ly/1dQgSwj

** ** **

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 27 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: ул. Джеймс Баучер 76А, ет. 3 София,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: София, бул.Джеймс Баучер 76A, Hill Tower (точно дo хотел Кемпински), ет.3, офиси на Brain Trust

Сряда, 2 Декември 2015, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 2 Декември 2015, 21:00 ч.