Plovdiv Coaching Support Group - месечна среща

12.03.2019 19:00ч. Вторник  -  12.03.2019 21:00ч. Вторник
Младежки Център Пловдив, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Заповядайте на срещата ни през март, когато ще се развихрим с новия ни гост-лектор, за да се научим как да привличаме повече щастие в живота си!

            ТЕМАТА: "Как да създаваме щастлив живот със Закона на привличането."

            ГОСТ- ЛЕКТОР: Ева Кулева

Законът на привличането е като гравитацията – мощна сила, която работи, независимо дали я познаваме и използваме или не. Ние сме създатели, създаваме живота си с всяка своя мисъл. Не е нужно да полагаме огромни усилия, да се мъчим и борим с живота, ние сме тук, за да се наслаждаваме на свободата си и да създаваме живота си с радост и лекота. На предстоящата среща ще разберете как работи Закона на привличането според Абрахам Хикс и кой са 5те стъпки за сбъдване на всяко желание. Как да използваме Закона на привличането, за да създадем живота, за който мечтаем. Вашите въпроси няма да останат без отговори. А за вашите мечти, няма да има граници.

****************  smiley  **************     

Както всеки път, втората част от събитието ще бъде посветена на Коучинг. В мастърмайнд групи, индивидуални или групови коучинг сесии ще имаме възможността да поработим заедно, да търсим и намираме решение на всичко, което ни вълнува.
Запазете мястото си още сега!

За гост-лектора:

ЕВА КУЛЕВА  е лайф коуч и мачмейкър, основател на Rare Life Coaching & Matchmaking. Вече 8 години, Ева помага на необвързани и обвързани жени и мъже да създадат пълноценна връзка преди всичко със себе си, за да могат да създадат хармонична дълготрайна връзка със своя партньор в живота

Ева работи предимно индивидуално с авторските коучинг програми "Привлечи любовта на живота си" и "Създай и развивай щастлива връзка". Организира и събития за запознанства – Видео запознанства, Dixit игри по двойки и други. Отговаря на читателски въпроси в рубриката "Какво те мъчи в любовта" на сайта Az-jenata. Гостувала е в bTV, Nova телевизия, БНТ, Bulgaria On Air и други електронни и печатни медии.

Преди да се влюби в коучинга, Ева работи като маркетинг и ПР мениджър на медийна компания. Завършила е "Стопанско управление" в Софииския Университет 'Климент Охридски". Тя вярва, че любовта е новата световна валута.

Организатор

България Коучинг Съпорт Груп

Ние сме компанията с най-дълги традиции и опит в обучаването на компетентни коучинг специалисти. Дипломирайте се с Ноубъл Манхатан Коучинг България.


Кога & Къде

Място: Младежки Център Пловдив,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: КЪДЕ: Младежки Център Пловдив гр. Пловдив, ул. Ясна поляна 18, Гребна база (след бариерата) http://youthcentre.plovdiv.bg КОГА: 12.03. 2019г. вторник; РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч.

Вторник, 12 Март 2019, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 12 Март 2019, 21:00 ч.