ПЛОВДИВ КОУЧИНГ СЪПОРТ ГРУП - Месечна среща

09.04.2019 19:00ч. Вторник  -  09.04.2019 21:00ч. Вторник
Младежки Център Пловдив, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Каним ви на една вълнуваща среща, където ще преплетем знанието с вдъхновението, усмивките с напредъка, запознанствата с приятелството!

ТЕМАТА НА ВЕЧЕРТА:  За "Хюман Дизайн" през погледа на Коучинга

Гост-лектор: Надежда Маринова

Във време, в което няма общо разбиране за това „какво е редно“, „какво следва“ и т.н., в подкрепа на търсенето на „полезния ход“ за бъдещето ни идват съвременни професии като коучъри и Human Design анализатори. 

Природата е дала на хората различни заложби и сравняването помежду ни е неуместно и некоректно. Проглеждайки в себе си през призмата на Human Design, бихме могли да се самонастроим за адекватност, така че да сме в съгласие с нашия вътрешен Аз и в същото време да бъдем гъвкави към моментната ни житейска ситуация. Но погрешните „настройки“ от социума, в който сме отгледани, ни води до не-познаване на вътрешното Аз и съответно до: объркване и натрупване на вътрешни конфликти. А дългогодишно изгражданите ни навици да се съобразяваме с другите ни държат в оковите на собствения ни Ад и ни водят до усещането за безпомощност. Тук, на помощ идва коучинг професията, чиято основна презумпция е: „отговорът“ е в главата на клиента. В лицето на коуча, ти срещаш партньор, чрез професионалните методи и инструменти на когото и заедно с когото ти можеш да достигнеш до твой собствен ресурс от възможности, да бъдеш подкрепен във взимането на решенията си и в предприемането на действия по тях и да бъдеш устойчив и последователен в тази своя промяна.

„Моята сила е в комбинацията между Human Design и Коучинг.  Хюман Дизайн дава информация за Жизнения ни Проект, за това какво Природата е инвестирала във всеки един от нас като Лична Вътрешна Сила, а коучингът партнира в процеса на връщането ни към нея, като държи фокуса на клиента върху вътрешното му състояние и целта му: да открие Себе Си“ – споделя  Надя Маринова за своето интересно професионално поприще.

Хюман Дизайн, показва природната ни същност, а Коучингът ни помага да извършим „преобразяването“ и да я открием в себе си, разчупвайки наложените отвън рамки, погрешни убеждения и стереотипи.

****************************************************************

Втората част от събитието е посветена на коучинг. Имате чудесната възможност да се включите в:
1) „Мастърмайнд група“ за работа по реални житейски и бизнес казуси;
2) Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас;
3) Да се възползвате от безплатна коучинг сесия.

 

За гост-лектора:

Надежда Маринова е дипломиран коуч към Noble Manhattanи лицензиран регионален директор на The Alpha Group България. В периода 1990-2009 г. е участвала в създаването и развитието на над 16 фирми. Има и 7-годишен опит в държавната администрация, свързана с управлението на еврофондовете. Това й помага да види в ширина „цялостната картина“ на българската фирмена/работна култура. Паралелно с това от 8 години се развива в сферата на Хюман Дизайн, който дава един допълнителен поглед върху Човека, в дълбочина. Тази друга страна на професионалните й изяви и помага да придобие цялостна представа за времето, процесите и хората. Приела е като своя професионална кауза да подпомага хората в трудни предизвикателства както в личен, така и в бизнес план.

Организатор

България Коучинг Съпорт Груп

Ние сме компанията с най-дълги традиции и опит в обучаването на компетентни коучинг специалисти. Дипломирайте се с Ноубъл Манхатан Коучинг България.


Кога & Къде

Място: Младежки Център Пловдив,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: КЪДЕ: Младежки Център Пловдив гр. Пловдив, ул. Ясна поляна 18, Гребна база (след бариерата) http://youthcentre.plovdiv.bg КОГА: 09 април 2019г. вторник; РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч.

Вторник, 9 Април 2019, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 9 Април 2019, 21:00 ч.