ПЛОВДИВ КОУЧИНГ СЪПОРТ ГРУП - Месечна среща

08.01.2019 19:00ч. Вторник  -  08.01.2019 21:00ч. Вторник
Пловдив, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Каним ви на един силен старт на новата  2019 година! Още през януари ще поставим основите на успеха, към който се стремим, ще го планираме, ще го постигаме! Заповядайте на месечната среща на Пловдив Коучинг Съпорт Груп, където заедно ще направим мечтите възможни!

КЪДЕ: Младежки Център Пловдив
гр. Пловдив, ул. Ясна поляна 18, Гребна база (след бариерата)
http://youthcentre.plovdiv.bg
КОГА: 08. 01. 2019г. вторник; 
РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч. 
НАЧАЛО: 19:00 ч.

Темата на вечерта: "По пътя от мечтата към целта, която ще промени живота ти"

Гост-лектор: Анелия Стоилова

Мечтите се сбъдват, но не се превръщат в реалност с магия. Изискват страст, вяра и действие. Изискват да се превърнат в наша цел, за която всекидневно да полагаме усилия. Поставянето на цели дава посока и контрол върху живота ни. Поемаме бъдещето в свои ръце, което допринася за по-висока самооценка, самочувствие,  освобождава от стреса, гнева и усещането за застой и безпомощност.  

Каква е разликата между мечта и цел? Как да превърнем мечтата в цел? Как да открием коя е нашата вдъхновяваща цел, която ще промени живота ни? Това са само част от въпросите, чийто отговори ще откриете.  Ще разберете какви са основните пречки мечтата да се превърне в цел, а целта да бъде изпълнена. 

Тръгнете по пътя от мечтата към целта, за да се чувствате удовлетворени,  успешни и по- щастливи.

 

АНЕЛИЯ СТОИЛОВА - магистър по информатика от СУ“Св. Климент Охридски“ . Дипломиран коуч към Noble Manhattan Coaching. Сертификати в сферата на информационните технологии, както и от обучения по НЛП и личностно развитие. С опит в ИТ индустрията, бизнеса и разработване на онлайн програми за личностно развитие. Лайф, екзекютив и бизнес коуч, консултант и мотиваторна свободна практика. Президент на София Коучинг съпорт група – 2018- 2019г.
Член на Българската асоциация по тренинг и развитие

*******************

Както всеки път, втората част от събитието ще бъде посветена на Коучинг. В мастърмайнд групи, индивидуални или групови коучинг сесии ще имаме възможността да поработим заедно, да търсим и намираме решение на всичко, което ни вълнува.
Запазете мястото си още сега!

Благодарим за проявения интерес към събитието.

 Очакваме ви!

 

    

Организатор

България Коучинг Съпорт Груп

Ние сме компанията с най-дълги традиции и опит в обучаването на компетентни коучинг специалисти. Дипломирайте се с Ноубъл Манхатан Коучинг България.


Кога & Къде

Място: Пловдив,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: гр. Пловдив Младежки Център Пловдив - гребна база ул. Ясна Поляна 18 (след бариерата)

Вторник, 8 Януари 2019, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 8 Януари 2019, 21:00 ч.