ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ С 2 ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ

03.02.2019 18:00ч. Неделя  -  28.02.2019 18:00ч. Четвъртък
https://unikalonlineinstitute.com, гр. Варна
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ С 2 ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ВКЛЮЧВАНЕ

Бихме искали с радост и ентусизъм да Ви поканим за партньори към Партньорска Мрежа УНИКАЛ, която ще доведе до възможности за взаимно ползотворно сътрудничество.

Ще имате възможност на посочените линкове по-долу да се запознаете детайлно с различните опции, ползите за Вас и какво се очаква да направите, но преди това ще Ви представим кратко обобщение на възможностите в точки и подточки, като можете да участвате във всяка от тях или само в тази/тези които предпочитате в момента.

Предоставяме Ви избор, като все пак настояваме да се запознаете и с 2 опции:

  1. Дали бихте препочели да получавате комисионните си предварително т.е. в момента на  презентиране на дигиталните ни продукти: онлайн обучения и самообучителни подсъзнателни аудио албуми? Ако ДА, погледнете подточки: 1.1 и 1.2.
  2. Дали бихте предпочели да получавате комисионните си месечно след направени поръчки според месечния график? Ако ДА, погледнете подточки: 2.1 и 2.2.

При първата възможност, Ви предоставяме опциите да се включите в три вида професионално партньорство, бивайки обучвани в онлайн тренинги и получвайки сертификат от УНИКАЛ Онлайн Институт за съотвтетната категория - Академия, Асоциация и УЕЛНЕС партньор, с което:

  1. Да представяте индивидуално на Ваши клиенти, близки, приятели и колеги нашите дигитални продукти и да получавате в брой заплащане за съответната поръчка, от която предарително задържате 30% комисонна или тази посочена за съответния дигиателн продукт, като служейки си с изпратени от нас кодове за партньорски отстъпки, правите след това поръчките на сайта ни.
  2. Да представяте дигиталните ни продукти в групов формат - след информативна сесия или след безплатен или платен семинар, ползвайки материалите от онлайн тренингите за партньори. По този начин, получавате в брой заплащане за съответната поръчка, от която предарително задържате комисионната посочена за съответния дигитален продукт и служейки си с изпратени от нас кодове за партньорски отстъпки, правите поръчките на сайта ни.

При втората възможност може да станете наш афилииран партньор, като имате 2 опции:

2.1. След записване и създаване на профил на: Регистрация за Афилиейт Маркетинг можете да поствате нашите банери и линкове към тях в социалните си профили, които да споделяте сред приятели и в дневника си, получавайки комисионна в размер от 30% за поръчките Ви (150 лв. за трите Сертификационни обучения, 60 лв. за Международното обучение,  15 лв. за формат, 30 лв. за пакет от шест албума и 10 лв. за отделен сублиминален албум), които ще бъдат проследявани чрез генериран код или ID който ще отчита всички направени поръчки от Вас/банерите и връзки, споделени чрез Вас.

2.2.Бихте могли да помолите лицето от  поддръжка на компютъра Ви или Ваш познат да качи банерите ни на Вашият сайт, което ще Ви позволи без никакви усилия от Ваша страна, при всяка заплатена поръчка от сайта ни, да получавате комисионна в размер на 30% от стойността на съответният дигитален продукт-онлайн курс или подсъзнателен/сублиминален албум (150 лв. за отделно обучение, 60 лв. за Международното обучение,  15 лв. за формат, 30 лв. за пакет от 6 албума и 10 лв.-за отделен сублиминален албум).

За да научите детайлна информация относно партньорските възможности, кликнете на линка: ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ

Организатор
Кога & Къде

Място: https://unikalonlineinstitute.com,
Регион: област Варна ,
Град: гр. Варна,
Адрес: 6. https://unikalonlineinstitute.com/партньорска-мрежа/

Неделя, 3 Февруари 2019, 18:00 ч.
 до 
Четвъртък, 28 Февруари 2019, 18:00 ч.