ОнЛайн Обучение за ХН Консултант при Хранителни Нарушения(ХН) Анорексия, Булимия, Безконтролно Преяждане

19.04.2017 22:00ч. Сряда  -  10.06.2017 22:00ч. Събота
Онлайн- посредством Обучителната Платформа WizIQ използвана от Асоциация УНИКАЛ, гр. Варна
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

ОнЛайн Обучение за ХН Консултант при Хранителни Нарушения(ХН) Анорексия, Булимия, Безконтролно Преяждане 

Обучението за ХН Консултант е базисно обучение за консултиране в сферата на Хранителните Нарушения (ХН), което включва:  1-ви Базисен модул за Хранителни Нарушения и Краткосрочно Психологично Консултиране-Активно Слушане по Карл Роджърс и в рамките на 2-ри, 3-ти и 4-ти модули: Психологичен, Диетичен и Медицински аспекти на Хранителни Нарушения (ХН). Накратко подготовката е на базата на дистанционното обучение- в дома ви и ви предлага чудесна гъвкавост да се обучавате в удобните за вас часове и дни и възможността да започнете дори веднага. 

Форми на предлагане на Обучението:

За живущи във Варна в реален формат в Консултативен кабинет-индивидуално или групово: с теоретично преподаване, дискусии и практика под формата на ролеви игри на всички умения за консултиране и активно слушане, както и в двата по-долу посочени формата.

За живущите извън Варна в Онлайн или Дистанционно:

1. ОнЛайн формат- директно посредством обучителната ни платформа WizIQ, където ще имате постоянен онлайн достъп до вашите обучителни материали, бланки и въпросници, както и свободата да ги използвате с удобните за вас предпочитани дни и часове според заетостта ви.

2. Дистанционен формат - освен ел. формат на обучителните материали получавате на имейла си и записите на 6 Видео-Аудио Теле-Тренинги за навигиране в курса и имате пълна свобода да се обучавате според собственото си темпо и време.

Върху отделните умения за Активно Слушане и Консултиране, ще ви се дават Самостоятелни Работи- предложения за приложение на теорията чрез практикуване - реална възможност (за тези които желаят) за практика на уменията за консултиране или/и за стаж ще ви бъде предоставен посредством Линията за Информиране, Насочване и Консултиране на Асоциация УНИКАЛ. Като в рамките на 2 месеца е предвидено да се приключи с материала-това е минималния срок за тези избрали „Ускорен Вариант“ на обучението. Ако ангажиментите ви не позволяват, бихте могли да приключите обучението за 4 месеца с „Нормален Вариант“ или „На Индивидуален План“- според собствените си възможности от време- без краен срок. (Има възможност за удължение и за 3-те варианта)

Такса за обучението: 360 лв., която при затруднение бихте могли да заплатите разсрочено за 2 поредни месеца по 180 лв.

Върху 3-те аспекта на „ХН Тренинга” ще ви бъдат задавани писмени Самостоятелни Работи, под формата на кратки есета, които се очаква от вас да изпратите всички заедно- съхранени в обща папка до Обучителят д-р Елисавета Павлова.

Сертификат с печат и подпис от Асоциация УНИКАЛ ще ви бъде изпратен в електронен формат на имейла след  успешно приключване на Обучението.

Отстъпки:

При записване на 1 курсист за 2 обучения отстъпка 10% 

При записване на 2-ма курсиста за един курс- 10%

При записване на 2-ма курсиста за 2 или повече обучения- 15% отстъпка

Обучител е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти IAEDP, с над 8 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, притежаваща специален Лиценз от Американските Изследователски и Образователни Организации предоставили  част от семинарните обучителни материали в това обучение.

Приема на нови курсисти е за месеците април, май и юни:

Записалите се през април, получават възможност да стартират веднага

За да стартирате на 15 май е нужно да се запишете най-късно до 10 май

За да стартирате на 15 юни,  е нужно да се запишете най-късно до 10 юни

За регистрация, моля изпратете имейл на: student.unikal@gmail.com

 

 

Организатор
Кога & Къде

Място: Онлайн- посредством Обучителната Платформа WizIQ използвана от Асоциация УНИКАЛ,
Регион: област Варна ,
Град: гр. Варна,
Адрес: Онлайн- посредством Обучителната Платформа WizIQ използвана от Асоциация УНИКАЛ

Сряда, 19 Април 2017, 22:00 ч.
 до 
Събота, 10 Юни 2017, 22:00 ч.