Marketing Talks. Storytelling: изкуството на добрите (бранд) истории

24.10.2018 09:30ч. Сряда  -  24.10.2018 11:30ч. Сряда
The Business Institute, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Добрата история, комбинирана с правилната визуализация, е един от най-работещите способи на компаниите да вдъхнат живот на брандове, а с това и да докоснат хората.

Как да създадем историята и да я разкажем по креативен, вдъхновяващ, но и в същото време автентичен, точно за нашия бранд начин? Как удачно да свържем историята с визуализация, която (1) да допълни и обогати storytelling-а, и (2) да не е поредната яка "картинка" за социалните медии? Как това творение го реализираме през комуникационната стратегия на бранда, за да работят заедно, постигайки целите?

Заповядайте на практична закуска заедно с нас  - Marketing360 и The Business Institute, за да се потопите в креативния свят на разказването на истории.  

Без претенции за гуру вълшебства, Marketing Talks е практична "мозъчна гимнастика" - ще надникнем зад кулисите на успешни бранд истории и ще споделим и работим с техники за създаване на именно такива. В рамките на 90 минути ще преживеете демо на сторителинг работилницата, част от новия ни модул в Marketing Management Master Class.

Какво ще се случи?

  • Чрез интерактивен подход участниците, заедно с нашия фасилитатор Владимир Василев, ще идентифицират добри практики и вдъхновяващи примери за успешен storytelling на чужди и български марки.

  • Използвайки подхода за разглеждане на вдъхновяващите примери, участниците ще имат възможност да приложат storytelling за любими брандове или тези, за които отговарят и да получат обратна връзка от фасилитатора.

  • Ще споделим повече за новия модул в Marketing Management Master Class (7-мо издание) – Visual marketing and brand storytelling с Владимир Василев от студио Shivachi и Димитър Петров от Studio Zmei.

  • С тях ще можете да надградите вашите storytelling умения и да ги свържете с останалата част от маркетинг микса.

  • Накрая Q&A сесия: вие сте на ход  с въпроси.

Очаквайте още…

  • подарък от Marketing360 и The Business Institute,

  • ценни контакти на съмишленици,

  • и креативен заряд за остатъка от работния ден.

Елате и ни разкажете вашите истории, а ние ви обещаваме да наситим сутринта с напоителни за маркетинг мозъците ни преживяване, нетуъркинг, кафе и закуска. 

Съдържанието на Мarketing Talks  e част от новия модул в Marketing Management Master Class (7-мо издание) - Visual marketing and brand storytelling.

Начало – 9:30 ч.; регистрацията започва от 9:00 ч. 

Местата са ограничени. The Business Institute е на 3 минути разстояние от метро-станция Жолио-Кюри – „Жолио Кюри“ 23А.

Организатор
Кога & Къде

Място: The Business Institute,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Жолио Кюри 23А

Сряда, 24 Октомври 2018, 09:30 ч.
 до 
Сряда, 24 Октомври 2018, 11:30 ч.