Лични консултации с Дмитрий Полищук

20.09.2022 17:55ч. Вторник  -  01.01.2023 17:55ч. Неделя
Онлайн събитие, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Дмитрий Полищук е руски психолог с дългогодишен професионален опит. Завършил е психологическото си образование в Московски държавен университет Им. Ломоносов. Той е активен член на ППЛ (Професионалната Терапевтична Лига), експерт констелатор и треньор. Води професионални курсове за психолози, както и такива, подходящи за неспециалисти, които искат да подобрят важни аспекти от своя живот. 

Единичната лична консултация с Дмитрий е онлайн среща с него, по време на която се работи по решаването на един Ваш въпрос или проблем. Методите, които се използват по време на консултацията зависят от конкретния случай. Срещата се провежда в zoom, с преводач и е с продължителност от 60 до 90 минути, до постигане на усещане за завършеност.  

Пакет консултации включва 4 лични консултации с Дмитрий Полищук. По време на всяка консултация се решава един Ваш въпрос или тема. Консултациите се провеждат през необходимия в конкретния случай интервал от време: за решаване на травма, която се случва в момента, консултациите, могат да се провеждат забързано; за решаване на различни теми и проработване на стари травми - веднъж седмично или през по-дълъг интервал ако е необходимо. 

Организатор
Кога & Къде

Място: Онлайн събитие,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: онлайн

Вторник, 20 Септември 2022, 17:55 ч.
 до 
Неделя, 1 Януари 2023, 17:55 ч.