Креативно лидерство - лидерство на бъдещето

03.04.2019 19:00ч. Сряда  -  03.04.2019 21:00ч. Сряда
Arts & Therapy Institute Bulgaria, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 03.04.2019 г (сряда) от 19:00 часа Софийската коучинг съпорт група ви кани на своята месечна среща с тема на вечерта: 

Креативно лидерство - лидерство на бъдещето

Гост-лектор: Елеонора Карнаса

 

Какво ви очаква в първата част на вечерта?

-> Креативното лидерство е трансформационен процес, при който преоткривате вродената си креативност и разгръщате пълния си потенциал за реализиране на бизнес целите си. Това става чрез взаимодействие с хората, с които работите по високо ефективен, стимулиращ и вдъхновяващ начин.

-> Креативният лидер е лидер от ново поколение, чиито успех се базира на три основни качества – креативност, ясна визия и емпатия. Научете са да вдъхновявате с ясни послания в време на несигурност и двусмислие; да променяте перспективата си, за да решавате предизвикателствата по нов начин; да избягвате прибързаната оценка и да задавате правилните въпроси.

-> Тази лекция ще ви екипира с нужните знания, за да започнете да развивате уменията си; да вдъхновявате своя екип; да създавате иновативни решения и винаги да сте една крачка пред конкуренцията.

За гост - лектора:  

Елеонора Карнаса е основател на Фабрика 360, представител на Service Design Network в България и организатор на Design Thinking Camp.

С над 2000 часа опит във ръководене на мултидисциплинарни екипи, разработващи цялостни изживявания, базирани на проучване, и създаващи стойност за клиентите и бизнеса. Като акредитиран старши обучител по дизайн на услуги тя е участвала в над 20 големи проекти в различни държави и индустрии.

Елеонора се фокусира върху организационна трансформация и промяна на начина на мислене чрез създаване на среда, улесняваща сътрудничеството и авторски обучения по дизайн мислене, креативно лидерство, генериране на идеи, разказвачество и фасилитиране на екипи.

Като активен член на общността, Елеонора е ментор в акселераторски програми и състезания по социално предприемачество и социални иновации и работи за разрастване на общността на дизйна на услуги и дизайн мисленето в България.

Link: www.fabrica360.eu

 
Какво ви очаква през втората част на вечерта?
  • безплатни индивидуални или групова коучинг сесии;
  • нови контакти и положителни емоции;
  • нови знания за коучинга.

​Запазете мястото си още сега!

Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Arts & Therapy Institute Bulgaria,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул "Витоша" 65

Сряда, 3 Април 2019, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 3 Април 2019, 21:00 ч.