КАМПАНИЯ „ДА РАЗБУЛИМ МИТОВЕТЕ ЗА ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ“ НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ И АКАДЕМИЯ “ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ” ОКТОМВРИ-ДЕКЕМВРИ 2018г.

29.10.2018 10:00ч. Понеделник  -  21.12.2018 10:00ч. Петък
http://bia-unikal.org/?p=6462, гр. Варна
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

КАМПАНИЯ „ДА РАЗБУЛИМ МИТОВЕТЕ ЗА ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ“ НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ И АКАДЕМИЯ “ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ” ОКТОМВРИ-ДЕКЕМВРИ 2018г.

  

Кампания „Да разбулим митовете за хранителните нарушения“ на Асоциация УНИКАЛ и Академия “Емоции и Хранене”: http://bia-unikal.orgза безплатна превенция на хранителни нарушения, проблеми с хранене, преяждане и тяло.

Кампанията е инициирана от основателката и управител на Асоциация УНИКАЛ д-р по психология Елисавета Павлова, с дейното участие на стажантите ни от проект „Ученически Практики“, доброволци към сдружението и нашите професионални партньори и съмишленици.

Кампанията „Да разбулим митовете за хранителните нарушения“ включва следните основни дейности и безплатни услуги, които предлагаме: 

1. Споделяне в социалните профили на Асоциация УНИКАЛ на постове за десетките митове за хранителните нарушения: анорексия, булимия, безконтролно преяждане и по темата. За да получите достъп до социалните ни профили, моля харесайте ги и се присъединете към тях, като ако ви харесват МИТОВЕТЕ ЗА ХН, ще ви помолим да ги лайквате и споделяте с ваши приятели.

Станете активисти в Кампанията „Да разбулим митовете за хранителните нарушения“, като споделяте постовете ни от сайта на Първа Българска Организация-Асоциация УНИКАЛ Академия “Емоции и Хранене”: http://bia-unikal.org, където можете да следите Блога ни: https://associationunikal.blogspot.com/, харесате страницата ни на FB: https://www.facebook.com/AsociationUNIKAL/, G+ профилът ни- Association UNIKAL: https://plus.google.com/u/3/107283791427582359814,  Instagram профилът ни: https://www.instagram.com/unikaled/.

2. Безплатна превенция на хранителни нарушения, проблеми с хранене, преяждане и тяло посредством достъп до безплатни  онлайн мини-курсове с 3 различни тематики:

„Поглед към тялото и нарушено хранене“ за тийнейджъри 14-19 год. Вижте съдържанието ТУК! 
“Бъди позитивен към тялото си-Be Body Positive!“ за възрастни 19+ Вижте съдържанието ТУК! 
“Спри Проблемите със хранене, преяждане и тяло“ за всяка възраст Вижте съдържанието ТУК! 

Безплатните Онлайн Мини-Курсове са в сферата на справяне с проблеми с хранене и тяло и повишаване на телесната увереност, за които можете да се регистрирате кликвайки върху линка: https://docs.google.com/forms/d/1uQk2_WrIbNgpTK7vZCzeVXA8uf49dXycumADoIqsY5A/edit?ts=5b2774ef

3. Предоставяне на възможността да се запознаете и да станете съмишленици на новата ни Онлайн Общност Loved Bodies, за която можете да прочетете повече на линка: http://bia-unikal.org/?page_id=5870 . Внимание: участниците в Уъркшопа “Бъди позитивен към тялото си“ за възрастни 19+ автоматично получават този шанс. 

Благодарим Ви за дейното участие! Защото заедно можем да разбулим митовете за хранителните нарушения и да се преборим със стигмата върху тях!

Екипът на Асоциация УНИКАЛ и Академия “Емоции и Хранене”

Организатор
Кога & Къде

Място: http://bia-unikal.org/?p=6462,
Регион: област Варна ,
Град: гр. Варна,
Адрес: http://bia-unikal.org/?p=6462

Понеделник, 29 Октомври 2018, 10:00 ч.
 до 
Петък, 21 Декември 2018, 10:00 ч.