ЗАПИС Интензивен Уебинар "Защо не отслабвам?"

21.01.2023 10:00ч. Събота  -  21.03.2023 14:00ч. Вторник
онлайн събитие, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

ЗАПИС от Интензивен Уебинар "Защо не отслабвам?"

Искаш да разбереш защо не можеш да отслабнеш при положение, че спазваш хранителни режими, храниш се правилно и спортуваш?
Или дори и да успееш да постигнеш желаното тегло, килограмите бързо се възстановяват обратно и се чувстваш сякаш в омагьосан кръг във вечна борба с килограмите? Искаш ли да разбереш кой управлява твоите хормони? И каква е защитната им функция?
Тогава този уебинар е точно за теб!
Дмитрий Полищук ще ни разясни дълбоко тази така наболяла тема. По време на този уебинар ще задълбочим темата между нашата психика, подсъзнание и тегло и ще намериш много отговори и много неочаквани просветления по този въпрос. Така ще можеш наистина да въведеш трайни промени в своя живот и своя външен вид. 
*Защо тялото ми не смята излишните килограми за "ИЗЛИШНИ", а точно напротив?
*Защо тялото ми има нужда от "Допълнително пространство"?
*От какво ме предпазват "излишните" килограми?
*Как да спра да се боря постоянно със своето тяло и да намерим "общ език", за да живеем в баланс?

Това е въвеждащ уебинар към предстоящия голям и задълбочен курс "Стройна без диети и тренировки", като участниците в уебинара, които желаят да се включат и в нашия курс, ще получат преференциални цени за курса.  

Дмитрий Полищук е руски психолог с дългогодишен професионален опит. Завършил е психологическото си образование в Московски държавен университет Им. Ломоносов. Преподава на студенти по психология в Московския държавен университет. Той е активен член на ППЛ (Професионалната Терапевтична Лига), експерт констелатор и треньор. Води професионални курсове за психолози, както и такива, подходящи за неспециалисти, които искат да подобрят важни аспекти от своя живот.

ЗАПИС от Уебинар, който се проведе на 21.01 от 10:00 до 14:00 часа българско време. Ще получите линк със записа на Вашия мейл, който сте регистрирали в сайта. 

Ако имате допълнителни въпроси, моля да се свържете с нас на посочения телефон.

Организатор
Кога & Къде

Място: онлайн събитие,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: онлайн събитие

Събота, 21 Януари 2023, 10:00 ч.
 до 
Вторник, 21 Март 2023, 14:00 ч.