2.03-Среща на Sofia Coaching Support Group

02.03.2016 19:00ч. Сряда  -  02.03.2016 21:00ч. Сряда
бул. "Джеймс Баучер" 76, Hill Tower (дo хотел Маринела), зала Brain Trust, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Каним ви на месечната среща на София Коучинг Съпорт Груп с тема: "Алгоритъм за сбъдване на мечти в бизнеса ... и не само...", гост-лектор Димка Кънчева
КОГА: 02 Март, 2016 (сряда); 
РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 - 18:50 ч.
НАЧАЛО: 19:00 ч.
КЪДЕ: София, бул.Джеймс Баучер 76,Hill Tower (точно дo хотел Маринела), зала Brain Trust

Програма:
За алгоритъма за сбъдване на мечти ще говори Димка Кънчева. "Мечтаете ли?", пита лектора. "Или смятате, че няма смисъл, защото мечтите не се сбъдват. Има ли алгоритъм за сбъдване на мечти както в личния живот, така и в бизнеса? Аз открих моя алгоритъм за сбъдване на мечти и искам да го споделя с вас."

За лектора:

Димка Кънчева – Изпълнителен директор на счетоводна компания Гугушев Файнънс енд Акаунтинг ООД. Основател на компанията през  2007г. Управлява екип от близо 20 човека, всички професионалисти в областта на счетоводството, ТРЗ и данъчните консултации. Гордея се  с всеки човек от екипа на компанията и с начина, по който работим. Понеже счетоводителят е един от най-важните хора във всеки бизнес, ние сме си поставили за цел да сме достоен партньор на нашите клиенти и да им помагаме да сбъдват с лекота бизнес мечтите си.

Втората част на вечерта дава чудесна възможност да се включите в:
- Мастърмайнд група за работа по реални житейски и бизнес казуси;
- Група за обмен на коучинг опит – Study Buddy Group;
- Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас;
- Да се възползвате от безплатна коучинг сесия

 

Завършваме деня заедно с нетуъркинг на чаша вино.


Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!
----
Важно! Полезна Информация:
1. Предварителната Онлайн регистрация е Задължителна. Валидни са само регистрации в системата на SABITIE.BG Моля, въведете актуален мейл адрес и име за всеки отделен участник.
2. Вход свободен за първото ви посещение на събитията на SCSG и с регистрация до 00.00 ч на 02.03.16 г.!
3. При регистрация онлайн и повече от едно посещение, цената за участие е 15 лв.
4. В деня на събитието, регистрацията на място е 20 лева (зaплащането става на рецепцията на събитието).
5. Попитайте представител на SCSG за условията за членство. ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА МОГАТ ДА Я ПОСЕЩАВАТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ И ВХОД.
6. Всеки, който желае да се възползва от безплатна коучинг сесия, нека отбележи при онлайн регистрацията на упоменатото за целта място.

За да сте лично информирани за бъдещите мероприятия на групата, регистрирайте се на този тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: бул. "Джеймс Баучер" 76, Hill Tower (дo хотел Маринела), зала Brain Trust,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: София, бул. "Джеймс Баучер" 76

Сряда, 2 Март 2016, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 2 Март 2016, 21:00 ч.