Емоционалната интелигентност – мост между нас и света, в който живеем и работим

05.06.2019 19:00ч. Сряда  -  05.06.2019 21:00ч. Сряда
Arts & Therapy Institute Bulgaria, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 05.06.2019 г (сряда) от 19:00 часа Софийската коучинг съпорт група ви кани на своята месечна среща с тема на вечерта: 

Емоционалната интелигентност –

мост между нас и света, в който живеем и работим

Гост-лектор: Антония Керчева

 

Какво ви очаква в първата част на вечерта?

На прага на четвъртата индустриална революция и в пика на информационна ера, всички наблюдаваме устремът, с който се развиват новите технологии. Вероятно за много от нас е все по-осезаема ускоряващата се динамика, непредвидимост и сложност на света, в който живеем. Дори Световния икономически форум заговори за предизвикателствата на тази революция, подчертавайки, че в бъдещите няколко години пазара на труда ще претърпи значителни изменения, които е възможно да доведат до социално напрежение и още по-голяма динамика. Професиите, които ще работят децата ни утре, все още не са създадени. Много от това, което е значимо днес, утре ще бъде маловажно.

И да, макар да изглежда, че сме в ерата на изкуствения интелект, големият фокус ще бъде върху хората и най-вече върху това как да останеш човек и да се свързваш автентично с другите. Както казва футуристът Герд Леонард,

 „Технологиите се развиват като свръхсветлинен двигател, но ние не сме устроени така. Важно е да намерим начин да останем хора, без самите ние да се превърнем в машини. Професиите на бъдещето ще бъдат свързани с грижата и разбирането на човека.“

Tази промяна ще отвори пространство за преразглеждане на мирогледа и за един нов начин, по който принадлежим в света. Принадлежност, която не изисква от нас да променим, това което сме, а да споделяме себе си по един автентичен начин. Ще имаме нужда от много себепознание и от точните умения за това как да създаваме работещи съюзи с хората.

Умения, като емоционалната интелигентност - ЕИ, които ще ни помагат да познаваме и разбираме собствените си емоции, да разчитаме чувствата на другите, и да управляваме правилно връзките си. Независимо дали става дума за професионалния или личен план – ние непрекъснато взаимодействаме с околните. Според Даниел Голман - писател, публицист и изследовател на ЕИ, успешният човек е този, който знае как да управлява собствените си емоции и тези на хората около себе си, по здравословен и уважителен за всички страни начин. Последните изследвания в областта на ЕИ, показват, че 80 до 90% от компетенциите, които отличават най-успешните лидери, са в обхвата на емоционалната интелигентност.

 • Ако сте новите лидери, които случват промяната в света
 • Ако вярвате, че тази промяна започва първо от нас самите
 • Ако се стремите към пълноценни взаимоотношения със себе си и с околните
 • Ако имате желание да развивате емоционалната интелигентност като част от вашия личен актив от умения, заповядайте на 5 юни, за да поговорим повече за:
 • Какво е емоционална интелигентност – вроден талант или част от нашата същност, която можем да възпитаме?
 • Как емоционалната интелигентност се превърна в ключово умение за съвременния човек? 
 • Кои са уменията на бъдещата бизнес среда, които ще са ни необходими?
 • За какво ни служат емоциите?
 • Хармонията между мисъл и чувство или как да внесем интелигентност в емоциите?
 • Емоционална интелигентност на практика
 • Силата на намерението и как да живеем осъзнато чрез емоционалната интелигентност

За гост - лектора:  

Антония Керчева е събитиен и маркетинг специалист, мотивационен коуч, изследовател и треньор по емоционална интелигентност, сертифициран от БИСЕИ - Български институт по социална и емоционална интелигентност.  Има дългогодишен опит в управлението на национални и международни събития, и е ръководила проекти за над 280 организации, с над 500 събития. Изследва и развива емоционалната интелигентност като част от професионалното си и личностно развитие в последните 5 години, с фокус върху измерването на коефициента на интелигентност – EQ,  както и развиване на уменията с индивидуален подход и в групови обучения.

Какво ви очаква през втората част на вечерта?

 • безплатни индивидуални или групова коучинг сесии;
 • нови контакти и положителни емоции;
 • нови знания за коучинга.

​Запазете мястото си още сега!

Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Arts & Therapy Institute Bulgaria,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: гр. София бул "Витоша" 65

Сряда, 5 Юни 2019, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 5 Юни 2019, 21:00 ч.