Четирите Основи на Коучинга

11.02.2020 19:00ч. Вторник  -  11.02.2020 21:00ч. Вторник
Младежки Център Пловдив, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Каним Ви на първата ни среща за новата 2020 г. Ако вече сте присъствали на наши срещи, знаете че обичаме да стартираме всяко начинание силно, с много любов и ентусиазъм. Ако все още не сте се запознали с нас, заповядайте на 11 февруари - вторник в Младежки център Пловдив. Наш специален гост-лектор ще е един от най-влиятелните и иновативни треньори в света и Водещ коуч на България за 2018 и 2019г.

Темата на вечерта: Четирите Основи на Коучинга

Гост-лектор: Катрин Прентис

Кога: 11.02.2020г

Към какъвто и коучинг да сте се ориентирали – било то лайф коучинг, екзекютив коучинг, корпоративен коучинг, здравословен коучинг, коучинг за финансов просперитет, кариерен коучинг, целеви коучинг, и прочие, всъщност съществуват над 50 вида коучинг – всички разновидности на коучинг се базират на 4 основни опори, 4 фундамента.

В първата част на срещата ние ще разледаме кои са тези фундаменти на коучинга и защо съществуват. Ще се спрем на въпроса какво ги прави толкова важни. А благодарение на гост-лектора ни вие ще придобиете несравнима яснота как на практика да ги прилагате и да използвате информацията, която ще получите по време на лекцията. Разбирайки и използвайки тези 4 основи на коучинга, вие можете да допринесете за огромна промяна, и да имате огромно въздействие в хората, които коучвате.

**** Втората част от събитието е посветена на коучинг. Имате чудесната възможност да се включите в:
1) „Мастърмайнд група“ за работа по реални житейски и бизнес казуси;
2) Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас;
3) Да се възползвате от безплатна коучинг сесия.

Очакваме ви!

ЗА ГОСТ-ЛЕКТОРА:

Катрин Прентис - Акредитиран Мастър Коуч (IAPC&M). Управляващ директор на отдела за коучинг обучение към Ноубъл Манхатън Коучинг (http://noble-manhattan.com)  в България и региона на Балканите. старши преподавател в Noble Manhattan Coaching, треньор наставник и треньор, съ-създател на курсове, преподавател по уебинар и краен оценител.

Катрин е сред първите акредитирани мастър коучове в Източна Европа и има над 3000 часа практика с индивидуални и корпоративни клиенти. Усилията на Катрин са формирали значително коучинг индустрията в региона.

Много от водещите имена в бизнес и коучинг средите са преминали програмите за коучинг обучение с Noble Manhattan и майсторските класове по коучинг с Катрин. Нейната компания Палитри Интернешънъл е допринесла значително за развитието на коучинг индустрията в Източна Европа. И не случайно е номинирана за Компания на годината 2014 за принос в развитието на коучинга в България.

Две години подред за 2018 и 2019 г. Катрин бе изтъкната в международната листа за коучинг професионалист ТОП 50 като един от най-иновативните и влиятелни треньори на света, които надхвърлят очакванията за експертна грижа и подкрепа за своите коучинг клиенти. И съотвенто е удостоена със Сертификат за Водещ Коуч на България 2018 и 2019 година.

 

Повече информация за Ноубъл Манхатън Коучинг - http://noble-manhattan.com

Подробности за срещите на Пловдив Коучинг СГ: https://www.facebook.com/PlovdivCoachingSupportGroup/

За да се свържете с нас: https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Feepurl.com%2FgdNlu5%3Ffbclid%3DIwAR1vcI5-3j_Hg3bTXYcC_ZHAMWdQTeiJlGb102FbGjT8EDD4LNx4HKRLopQ&h=AT1KvXt-2baTfMkuJgSmdfxWXQPioPKUfzSwsgqhzY90vNoMSj_Oj4RjuyMqIhmB72tz2ZcvtcB_n8s2AD3B8RfS1opaAJ9Rn

 

Организатор
Кога & Къде

Място: Младежки Център Пловдив,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: Място: Младежки Център Пловдив, Регион: област Пловдив , Град: гр. Пловдив, Адрес: КЪДЕ: Младежки Център Пловдив гр. Пловдив, ул. Ясна поляна 18, Гребна база (след бариерата) http://youthcentre.plovdiv.bg КОГА: 11.02.2020г. вторник; РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч.

Вторник, 11 Февруари 2020, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 11 Февруари 2020, 21:00 ч.