4 навика на позитивните хора

03.02.2019 17:00ч. Неделя  -  28.02.2019 17:00ч. Четвъртък
https://unikalonlineinstitute.com, гр. Варна
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

4 навика на позитивните хора

Както е вярно, че:

"Не виждаме нещата такива, каквито са, а такива, каквито сме“...

Така може да се събудите някоя сутрин и да си кажете: „От днес нататък ще гледам по-позитивно на живота“ и да заживеете щастливо. Може да сработи през хубавите дни, но в трудните моменти или в някой дъждовен ден, се връщане отново към старите навици.

Защото начинът, по който гледате на живота (и на всичко останало), е просто навик. И като всеки навик, трябва да работите за това да го направите по-устойчив, да го усвоите напълно, за да можете винаги да гледате градивно на нещата и да се стремите към нещо по-добро.

Ето четири много добри и ефективни навика, които се срещат у хората, които мислят позитивно. Докато четете, помислете за това как можете да ги усвоите за себе си.

1. Избирайте обкръжаващата ви средата

Ние не сме самотни острови и хората, с които прекарваме времето си имат огромно влияние върху нашите възгледи, точно като източници на информация. Ако са предимно негативни, цинични, критични, заплашителни... ние биваме въвлечени в този начин на възприемане на нещата.

Нашият ум обработва информацията, която ние му предоставим, затова бъдете внимателни какво му „давате“.

Наблюдавайте кои са най-негативните хора, с които прекарвате времето си, кои са източниците на най-негативни истории... и след това започнете да прекарвате по-малко време с тези хора и сред тези информационни източници... Прочетете повече тук: https://unikalonlineinstitute.com/4-навика-на-позитивните-хора/

 

Организатор
Кога & Къде

Място: https://unikalonlineinstitute.com,
Регион: област Варна ,
Град: гр. Варна,
Адрес: https://unikalonlineinstitute.com/4-навика-на-позитивните-хора/

Неделя, 3 Февруари 2019, 17:00 ч.
 до 
Четвъртък, 28 Февруари 2019, 17:00 ч.