07/09/16 - СРЕЩА НА СОФИЙСКАТА КОУЧИНГ СЪПОРТ ГРУПА

07.09.2016 19:00ч. Сряда  -  07.09.2016 21:00ч. Сряда
Бул. Христо Ботев 52, София 1000, България, Зала Средец, Хотел Централ, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

След лятната почивка отново ви каним на месечната среща на Софийската Коучинг Общност! Моля, обърнете внимание, че срещите ни вече ще се провеждат в нова зала - Зала Средец, Хотел Централ - бул. Христо Ботев 52

Вечерта ще бъде открита с презентация на тема: "10-те заповеди на професионалния нетуъркър" с гост-лектор Светлана Проданова

КОГА: 7 септември, 2016 (сряда); 
РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 - 18:50 ч.
НАЧАЛО: 19:00 ч.
КЪДЕ: Бул. Христо Ботев 52, София 1000, България, Зала Средец, Хотел Централ
ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ, задължителна

За лектора:

Светлана Проданова е един от създателите на BNI в България – най-голямата и успешна организация за бизнес чрез препоръки в света, наброяваща над 200,000 члена в 68 държави. Заемала е управленски позиции в големи международни компании като Байерсдорф и Жилет, отговаряйки за многомилионни маркетингови инвестиции на пазарите в Централна и Източна Европа. Ревностен почитател на ученето през целия живот, тичането и вегетарианството, майка на две дъщери.

Срещали ли сте хора, които твърдят, че нетуъркингът не работи? Случвало ли ви си е да посещавате нетуъркинг събития и да си тръгвате с усещането за изгубено време? Професионалните нетуъркъри знаят как да постигат целите си чрез нетуъркинг, 10-те прости заповеди ще помогнат и на вас.

Втората част на вечерта дава чудесна възможност да се включите в:
- Мастърмайнд група за работа по реални житейски и бизнес казуси;
- Група за обмен на коучинг опит – Study Buddy Group;
- Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас;
- Да се възползвате от безплатна коучинг сесия

Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!
----
Важно! Полезна Информация:
1. Предварителната Онлайн регистрация е Задължителна. Валидни са само регистрации в системата на SABITIE.BG Моля, въведете актуален мейл адрес и име за всеки отделен участник.
2. Вход свободен за първото ви посещение на събитията на SCSG и с регистрация до 00.00 ч на 07.09.16 г.!
3. При регистрация онлайн и повече от едно посещение, цената за участие е 15 лв.
4. В деня на събитието, регистрацията на място е 20 лева (зaплащането става на рецепцията на събитието).
5. Попитайте представител на SCSG за условията за членство. ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА МОГАТ ДА Я ПОСЕЩАВАТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ И ВХОД.
6. Всеки, който желае да се възползва от безплатна коучинг сесия, нека отбележи при онлайн регистрацията на упоменатото за целта място.

За да сте лично информирани за бъдещите мероприятия на групата, регистрирайте се на този тук: http://buff.ly/1dQgSwj

 

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Бул. Христо Ботев 52, София 1000, България, Зала Средец, Хотел Централ,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Бул. Христо Ботев 52, София 1000, България

Сряда, 7 Септември 2016, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 7 Септември 2016, 21:00 ч.