06/07/16 - СРЕЩА НА СОФИЙСКАТА КОУЧИНГ СЪПОРТ ГРУПА

06.07.2016 19:00ч. Сряда  -  06.07.2016 21:00ч. Сряда
София, бул.Джеймс Баучер 76, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Каним ви на месечната среща на Софийската Коучинг Общност!

Вечерта ще бъде открита с презентация на тема: "Управление на личните емоционални инвестиции чрез емоционален бюджет" с гост-лектор Антонина Кардашева

КОГА: 6 юли, 2016 (сряда); 
РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 - 18:50 ч.
НАЧАЛО: 19:00 ч.
КЪДЕ: София, бул.Джеймс Баучер 76,Hill Tower (точно дo хотел Маринела), зала Brain Trust

ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ, задължителна

За лектора:

Антонина Кардашева - психолог, психотерапевт, лайф и екзекютив коуч. Тя е Доктор на психологическите науки и Управляващ директор на консултанска компания Smart Strategies Ltd.

„В зависимост от разхода, инвестирането и прихода на емоции при житейските ситуации, ние се чувстваме различно – удовлетворени и оптимистични, или изчерпани и песимистични. Много често не обръщаме внимание на това, че емоциите ни са важен психичен ресурс, който управлява поведението, мотивацията, взаимоотношенията, регулира самовъзприемането, импулсивността и дозира нашия самоконтрол. Емоциите са онзи елемент в поведението, който предопределя личната ни ефективност и успех!

Правилното „осчетоводяване“ на емоции е подходяща стратегия за тези, които отчитат за себе си завишен или непропорционален разход на емоции в житейската си история. „Счетоводната отчетност“ на емоции е тази лична равносметка, която правим в моменти на рязко изчерпване. Често пропускаме, че „приходната“ част е необходимо да се планира предварително и съзнателно.

Ако си изготвите личен „счетоводен стандарт“ и „бюджет“ на емоциите си, ще може да се радвате дългосрочно на добри взаимоотношения,ефективна емоционалност, благополучие и адекватен самоконтрол.

Заповядайте, заедно да споделим уменията си за изготвяне на „емоционален бюджет“!“ – споделя Антонина Кардашева.
 

Втората част на вечерта дава чудесна възможност да се включите в:
- Мастърмайнд група за работа по реални житейски и бизнес казуси;
- Група за обмен на коучинг опит – Study Buddy Group;
- Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас;
- Да се възползвате от безплатна коучинг сесия

Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!
----
Важно! Полезна Информация:
1. Предварителната Онлайн регистрация е Задължителна. Валидни са само регистрации в системата на SABITIE.BG Моля, въведете актуален мейл адрес и име за всеки отделен участник.
2. Вход свободен за първото ви посещение на събитията на SCSG и с регистрация до 00.00 ч на 06.07.16 г.!
3. При регистрация онлайн и повече от едно посещение, цената за участие е 15 лв.
4. В деня на събитието, регистрацията на място е 20 лева (зaплащането става на рецепцията на събитието).
5. Попитайте представител на SCSG за условията за членство. ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА МОГАТ ДА Я ПОСЕЩАВАТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ И ВХОД.
6. Всеки, който желае да се възползва от безплатна коучинг сесия, нека отбележи при онлайн регистрацията на упоменатото за целта място.

За да сте лично информирани за бъдещите мероприятия на групата, регистрирайте се на този тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Завършваме деня заедно с нетуъркинг на чаша вино.

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: София, бул.Джеймс Баучер 76,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул.Джеймс Баучер 76

Сряда, 6 Юли 2016, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 6 Юли 2016, 21:00 ч.