Marketing Backstage: The Big Picture of marketing или какво се случва преди и отвъд дигиталните и традиционни комуникации

16.10.2019 09:00ч. Сряда  -  16.10.2019 11:00ч. Сряда
SOHO, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Ние, от The Business Institute, сме фенове на темата за всичко онова, което се случва отвъд и по-точно преди комуникацията или онази - видимата страна, като резултат от добрия маркетинг и цялостната маркетинг стратегия. Затова и на тази работна маркетинг закуска ще дръзнем да говорим за модерен, не задължително дигитален, маркетинг: за B2C и B2B подходите в маркетинг стратегията и промотирането, създаването на взаимоотношения с клиентите и активирането на потребителите.

Защото преди избора на дигитални или традиционни маркетинг канали и инструменти, има редица маркетинг елементи и променливи, които често се пренебрегват, а които е добре да овладеем, съчетаем и управляваме, за да качим на по-високо ниво връзката на потребителите, за които се грижим с марките, за които също се грижим. 

Темите, които ще се радваме да обсъдим с вас на тази маркетинг закуска, подплътени с казуси от практиката:

  • Каквo се крие зад "витринaта" на B2C и B2B маркетинга - The Big Picture
  • STP подходи и инструменти
  • B2C и B2B маркетинга в един дигитален свят
  • Адаптиране на B2C практики към B2B и обратното

Очакваме и вашите въпроси, които искате да обсъдим, и които можете да споделите при регистрацията си за събитието.

Основите „заподозрени“, с които ще дискутираме маркетинг темите, както винаги на плоскостта на практиката  - през интерактивна дискусия са: Антоанета Йорданова - Global Market Development Manager в British Council за B2B клиенти, Ралица Станоева - MarCom and Business Development Manager в The Business Institute, Владимир Василев - Marketing and Sales Expert в Pollenity.

И сме СИГУРНИ, че експертната дискусия между вас и говорителите ще добави гледни точки, ще провокира нови идеи и практически насоки в професионалното развитие.

За какво НЯМА претенции тази маркетинг закуска:

  • Да бъде изчерпателна;
  • Да даде “вълшебни маркетинг заклинания”;
  • Да ви запознае с “5 стъпки за пазарен успех”.

Очакваме ви:

16 октомври 2019 г. (сряда)
Старт на събитието: 9:00 ч. Вход: 15 лв.
SOHO, ул. Искър 4 (в близост до метростанция Сердика)

————————–————

Събитието се провежда в рамките на Marketing Excellence Master Class. Marketing Excellence Master Class (MX) е създаден през 2014 г. и e насочен към маркетинг мениджъри и експерти, които имат за цел да усъвършенстват своя опит и практика в областта на приложния маркетинг мениджмънт чрез практическо и интерактивно обучение; професионалисти, които упражняват маркетингова роля, но им липсва маркетингово образование и се нуждаят от структура и практически инструменти за анализ, планиране и вземане на решения; предприемачи и собственици на фирми, които се занимават с разработване на продукти и/или бизнес за своя разрастващ се бизнес. Вижте повече за програмата на тримесечния майсторски клас тук.

Организатор
Кога & Къде

Място: SOHO,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. Искър 4, в близост до метростанция Сердика

Сряда, 16 Октомври 2019, 09:00 ч.
 до 
Сряда, 16 Октомври 2019, 11:00 ч.