Le Français au quotidien vol. 3

22.01.2020 19:00ч. Сряда  -  22.01.2020 21:00ч. Сряда
WORKY - WORKSPACE AND COFFEE , гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Искате ли да освежите знанията си по френски език? 

Искате ли да развържете езика? 

Искате ли да подобрите разговорния си френски,  чрез соаре на различни теми с французойката Стефани и франкофона Деница...при това с чаша вино в ръка? 

 

Тогава заповядайте на нашия разговорен курс "Le Français au quotidien"!

 

Защо да изберете Le Français au quotidien  

  • Да преодолеете неувереността при употреба на езика в неформална обстановка;
  • Да отключите Вашите активни знания и да се отпуснете да разговаряте свободно, sans "prêter attention" à la langue. 

 

Ще Ви поставим в среда, възможно най-близка до обичайното ежедневие, така че среща при лекаря, със служител в банката или чисто и просто неформален разговор в кафето на работното място да не ви плаши повече. 

А защо не и да се шегувате à la française? 

Ползи:

- Vous allez vous sentir comme un poisson dans l'eau или как да овладеете прости разговорни техники, така че да се чувствате уверени в разговори на ежедневни теми;

- Ще подобрите аспекти на устната комуникация; 

- Entendre ou ecouter, regarder ou voir? Или как да развиете своето слушане с разбиране, както и устно изразяване; 

- Ще подобрите произношението си;

- Ще усвоите широк спектър от полезни думи и изрази от естествен носител на френския език чрез неговата интеракция с франкофон;

- Ще се запознаете с основните техники "brise glace" или как да се социализирате лесно с франкофони чрез близки за тях игри и теми.

 

 

Коя е Деница?

Francophone enthousiaste, Дени е завършила висшето си образование във Франция. Определя времето прекарано в кулинарната столица Лион като "Златния век" на студентския й живот заради незабравимия досег с френската култура, разнообразната природа и кръга от пъстри приятелства, създадени на странни места и в неочаквани моменти. Животът в Париж пък я е научил, че Франция със сигурност е много повече от La Tour Eiffelle, le Louvre, модни стреотипи и гурме кухня. И магистърска степен в Сорбоната може да те потопи в море от шоколад. 

 Обича да играе тенис, да катери планини, да кара ски, да пътува, да чете...както и да опознава нови градове, протичвайки ги надлъж и нашир, както прави на първото си участие на маратона в Ница .В момента е образователен консултант,  помагайки на кандидатите да преминат успешно през джунглата от информация, като направят най-добрия избор за своето бъдещо академично и професионално образование.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Организатор
Кога & Къде

Място: WORKY - WORKSPACE AND COFFEE ,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул.Янко Сакъзов 32

Сряда, 22 Януари 2020, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 22 Януари 2020, 21:00 ч.