Balkan eCommerce Summit 2024

04.04.2024 08:00ч. Четвъртък  -  05.04.2024 18:00ч. Петък
ARENA SOFIA, гр. София
Билети
Билет
Информация за събитието

Balkan eCommerce Summit 2024 e изключително двудневно събитие за електронна търговия и дигитална трансформация, което събира бизнесите от екомерс индустрията на Балканите и Централна Европа.

Неговият организатор Никола Илчев споделя “Очакваме над 2000 гости и посетители, около 150 изложители в експо зоната и близо 20 вдъхновяващи лектори, които ще споделят своя опит и знания с общността. Това ще бъде уникална възможност за обмен на идеи, създаване на нови партньорства и установяване на контакти в една от най-динамично развиващите се индустрии в света, но тук на Балканите, в София! 

С Balkan eCommerce Summit целим да създадем не просто събитие, а трибуна, от която да започне ускорено развитие на електронната търговия в региона и да предостави на участниците знания и инструменти, с които те могат да постигнат успех в своя бизнес. Очакваме конференцията заедно с екпо зоната да бъдат изключително вдъхновяващи, образователни и да дадат тласък на иновациите в сектора."

Подробностите около прогамaта, лекторите и какво да очаквате през двата дни в Арена София и билети може да закупите тук: https://balkanecommerce.com/.

info@balkanecommerce.com
https://balkanecommerce.com/

Организатор
Кога & Къде

Място: ARENA SOFIA,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. "Асен Йорданов" 1, София

Четвъртък, 4 Април 2024, 08:00 ч.
 до 
Петък, 5 Април 2024, 18:00 ч.