КРАСИВА И ЗДРАВА С АЮРВЕДА

28.11.2015 16:00ч. Събота  -  28.11.2015 18:00ч. Събота
Ресторант Swaagat, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

СКЪПИ ДАМИ ,

С удоволствие обявяваме и Ви каним на 11-то събиране на нашия Женски кръг, за което проявихте огромен интерес, като ни писахте със запитвания за датата и мястото на провеждане!

Тъй като за нас, жените, значимо е не само вътрешното спокойствие и балансът в нас и извън нас, но и физическата ни форма, искаме да посветим предстоящото ни събитие на една древна наука, известна с удивителни резултати както при поддържане на фигурата и здравето ни, така и при лекуване на редица болести и физически неразположения.

Нашата тема е Аюрведа, а специалният ни гост-лектор е многоуважаваната д-р Мона Каушик – д-р на философските науки, фолклорист, културолог, писател и преподавател в катедра Класически изток на Софийския университет Св. Климент Охридски. Председател е на фондация Девам – индийско-българско общество за изкуство и култура. Завършила е курсове по натуропатия, йога и Аюрведа в Индия.

Без значение дали сте запознати по темата или нямате много информация по въпроса, дали ще дойдете от любопитство или със силно желание и решени да научите нови аюрведа рецепти с чудодейни билки и подправки, за да зарадвате себе си и своите любими хора, при всички случаи – със сигурност ще си тръгнете доволни от наученото.
Да се срещне човек с д-р Мона Каушик и да говори с нея по темите на здравословното хранене, Аюрведа и натуропатията, е да „пиеш вода от извора“!

Не пропускайте тази възможност, която има потенциала да промени състоянието на вашето тяло и цялостното ви здраве!
Във втората част на събитието отново ще се потопите в някои Свещени Тайни на Женствеността, които ще ви бъдат дадени от Лидерът за България на този международен проект – Ива Митева-Славчева.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 28 НОЕМВРИ ОТ 16:00 ч в индийския ресторант Swaagat, ул. Христо Белчев 6

Заявете своето участие като ни изпратите съобщение от ТУК и напишете вашите имена, имейл и телефон за връзка и кое ви е интересно по темата.

Регистрацията започва от 15:45 до 16:00 ч

Вход при регистрация на място: 10 лв

Както винаги и този път част от събраните средства ще бъдат дарени за благородна кауза.

И отново за предварително регистрираните чрез съобщение с текст за събитието и нас и вашия имейл, две имена и телефон за обратна връзка, ще имате подаръци:
– безплатна рисунка с къна от Емануела (Ману)
– дизайнерски грим от Станислава
– безплатна коучинг сесия по заявена от вас тема от Ива

С ЛЮБОВ, СВОБОДА НЕЖНОСТ, ТВОРЧЕСТВО И УСТОЙЧИВОСТ:
ВАШИЯТ ЖЕНСКИ КРЪГ!
Ива, Стаси, Лили и Ману
и д-р Мона Каушик

Организатор
Кога & Къде

Място: Ресторант Swaagat,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. Христо Белчев 6

Събота, 28 Ноември 2015, 16:00 ч.
 до 
Събота, 28 Ноември 2015, 18:00 ч.