How/To: Какво е UX и защо е важен за бизнеса ми?

24.11.2020 19:00ч. Вторник  -  24.11.2020 21:00ч. Вторник
WORKY - WORKSPACE AND COFFEE , гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Събитие за реални бизнес казуси. Този месец ще поговорим за най-важния комуникационен канал на бизнеса ви – вашият сайт.

Независимо дали той служи за директни продажби, набиране на нови клиенти или просто като визитка, сайтът ви изключително важен за първото впечатление, което създавате. Ще обсъдим реални казуси от дейността на големи български компании, за да видим как те подхождат към тази тема и какви са уроците за нас, независимо от мащаба на нашия бизнес.
По време на събитието ще имате възможност да направим и одит на вашите сайтове на живо.


Лектор:  Христо Ласков, UXperience
За себе си Христо казва, че “цъка нещо на компютър” откакто се помни. Така логично компютърът се превръща от хоби в поле за работа. Днес той се занимава с това да прави приложения и сайтове, удобни за работа на хората, които ги ползват. А с това – помага и за увеличаването на ефективността на бизнесите на хората, с които работи. Прави го индиректно от 17 години, директно – от 3 години и половина. През това време е работил с компании като CENTIO и Cososolis.
В рамките на 2 часа Христо ще ви разкаже за това какво е user experience или UX, защо “всички го имаме”, дори да не знаем и защо е важно да го подобряваме.

Водещ: Илия Марков 

 

 

 

 
 

 

 

Организатор
Кога & Къде

Място: WORKY - WORKSPACE AND COFFEE ,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул.Янко Сакъзов 32

Вторник, 24 Ноември 2020, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 24 Ноември 2020, 21:00 ч.