За моделите от миналото, границите на настоящето и спомените от бъдещето

10.12.2019 19:00ч. Вторник  -  10.12.2019 21:00ч. Вторник
Младежки Център Пловдив, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Каним ви на поредната среща на Пловдив Коучинг СГ.  На 10 декември - вторник, отново се събираме в Младежки център Пловдив, за да се преоткриваме, развиваме и реализираме най-доброто от себе си. И този път сме се постарали да ви поднесем интересна и вълнуваща тема, която ще разгледаме в дълбочина през опита на един специален за нас гост-лектор! 

ТЕМА: За моделите от миналото, границите на настоящето и спомените от бъдещето

ГОСТ-ЛЕКТОР: Борислава Лобошка

В срещата ще обсъдим значението на моделите на поведение, които всеки от нас създава и следва в ежедневието си, с какво те ни помагат и могат ли да ни пречат. Ще обърнем внимание и на ролята на спомените. Ще поговорим за това как начинът, по който сме съхранили спомените си за миналото влияе върху начина, по който възприемаме настоящето си и програмираме бъдещето си. Ще потърсим и отговор на въпроса съществуват ли бъдещи спомени. Ще отделим и специално внимание на интересен и много ефективен метод за повторна преработка на спомени за различни събития, който може да ни помогне да се справим с различни състояния и проблеми (като стрес, тревожност, страхове и притеснения, панически атаки, справяне с ограничаващи вярвания и други). 

**** Втората част от събитието е посветена на коучинг. Имате чудесната възможност да се включите в:
1) „Мастърмайнд група“ за работа по реални житейски и бизнес казуси;
2) Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас;
3) Да се възползвате от безплатна коучинг сесия.

Очакваме ви!

ЗА ГОСТ- ЛЕКТОРА:

Борислава Лобошка е магистър по психология, акредитиран Старши Бизнес и Житейски Коуч, NLP Мастър Практик и Сертифициран ментор и преподавател в международната катедра на Ноубъл Манхатан.   

Борислава Лобошка има 18 г. опит в сферата на Управление и развитие на човешките ресурси. Работила е 3 год. като психолог в Институт по Психология на МВР, както и 11 год. в KPMG, където е била Мениджър в група, предоставяща  управленско консултиране на корпоративни клиенти на компанията. През последните години, Борислава Лобошка е Консултант личностно и организационно развитие на свободна практика. Тя предоставя коучинг услуги и психологическо консултиране, провеждане на семинари и обучения, разработване на консултантски проекти. Борислава Лобошка работи с индивидуални клиенти, с двойки, екипи и корпоративни клиенти.

Повече за гост-лектора ни можете да научите тук: https://www.facebook.com/borislava.loboshka

Подробности за срещите на Пловдив Коучинг СГ: https://www.facebook.com/PlovdivCoachingSupportGroup/

За да се свържете с нас: https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Feepurl.com%2FgdNlu5%3Ffbclid%3DIwAR1vcI5-3j_Hg3bTXYcC_ZHAMWdQTeiJlGb102FbGjT8EDD4LNx4HKRLopQ&h=AT1KvXt-2baTfMkuJgSmdfxWXQPioPKUfzSwsgqhzY90vNoMSj_Oj4RjuyMqIhmB72tz2ZcvtcB_n8s2AD3B8RfS1opaAJ9Rnw5E6Cf4u6RwdnC_dE5aRzg3YZCI7oJqUeToLk8

Организатор

България Коучинг Съпорт Груп

Ние сме компанията с най-дълги традиции и опит в обучаването на компетентни коучинг специалисти. Дипломирайте се с Ноубъл Манхатан Коучинг България.


Кога & Къде

Място: Младежки Център Пловдив,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: КЪДЕ: Младежки Център Пловдив гр. Пловдив, ул. Ясна поляна 18, Гребна база (след бариерата) http://youthcentre.plovdiv.bg КОГА: 10.12.2018г. вторник; РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч.

Вторник, 10 Декември 2019, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 10 Декември 2019, 21:00 ч.