Успешни утре!

19.07.2018 18:00ч. Четвъртък  -  19.07.2018 20:00ч. Четвъртък
Заведение Котка и Мишка - Капана, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Лятото е в разгара си и всички си взимаме нужната почивка, но също така е и време в което преразглеждаме своите възможности за ново начало. Пловдив е град с много иновации и свободни полета за изява, но дали вие сте подготвени да се представите убедително и на 100%. Нови работни места, нови компании, по-добро заплащане, социални придобивки! Всичко това е така, а Вие убедени ли сте в себе си?
Знаете ли всичко нужно да се покажете в по-добрата си светлина? Знаете ли как да ви харесат само на хартия? Знаете ли всички тънкости при интервюто за работа? Чудите ли се защо тя/той е на Вашето работно място? Имате ли въпроси относно свободните позиции в момента? Искате ли да знаете кои професии са търсени и доходни?
Всичко това и още отговори на други ваши въпроси ще получите на тази среща! Заповядайте при нас- "Корпоративна социална отговорност" и ще бъдете обучени от нашия ръководител човешки ресурси- Тодор Терзиев.
Освен всички квалификации и опит, които той притежава, Тодор Терзиев е и официално сертифициран треньор, ментор и говорител на "Зиг Зиглар" корпорация. Той има официалното право да разпространява, обучава и предава посланията на неговия ментор. Послания, които са променили милиони животи по целия свят и са помогнали на хората, чули тези слова, да имат повече от нещата, които животът може да предложи.Повече от колкото самите те са мислили, че е възможно.
Тодор Терзиев участва и на таз годишното издание на TedxPlovdiv. Участието му бе на тема "Формулата на успеха". Има няколко събития в града след това и създадена инициатива "Горд съм", която има за цел да запознава младото поколение още в ученическа и студентска възраст, за очакванията им за развитие на пазара на труда.
Събитието е с цел подобряване на вашето представяне , за вашето по-добро утре! Заповядайте!
 

Галерия

Организатор
Кога & Къде

Място: Заведение Котка и Мишка - Капана,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: гр. Пловдив, ул. Христо Дюкмеджиев 14

Четвъртък, 19 Юли 2018, 18:00 ч.
 до 
Четвъртък, 19 Юли 2018, 20:00 ч.