Цели, водещи към развитие / Среща на Софийската коучинг съпорт група 1/02/17

01.02.2017 19:00ч. Сряда  -  01.02.2017 21:00ч. Сряда
Зала ЕРАТО, бул. „Витоша“ 164, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 1-ви февруари от 19ч. Софийската коучинг съпорт група ви кани на своя трети рожден ден! 

След 30 успешни събития и три невероятни години с интелигентна и мотивираща аудитория,

Ви каним в зала „Ерато“, за да поставим заедно ново начало в 2017-та!

„Цели, водещи към развитие“ е темата на вечерта

Гост-лектор е социалният психолог Илина Начева,

а в  "Коучинг Интервизия" ще работим върху модела TGROW 

Вечерта ще започне с презентация на тема „Цели, водещи към развитие. Или: Как действа целеполагането според психолозите“. Илина Начева ще представи различни стратегии за целеполагане, както и любопитни данни от най-новите изследвания по темата. Заедно ще отговорим на въпросите:

  • Как работят стандартните модели за целеполагане и какво пропускат? 
  • Какво казват психолозите за поставянето на цели?
  • Кои цели ни водят към развитие? Каква е връзката между цели, щастие и смисъл?

"Статистически месец януари е най-предпочитаното време за поставяне на лични цели. Успехът на плановете зависи много от формулировката, стратегията и постоянството, с които сме работили по тях. Но най-важният въпрос е: Какъв резултат получаваме? По тази причина в презентацията ще разгледаме конкретни модели при целеполагане и ще видим в детайл данни от съвременни изследвания. Но също ще обсъдим и по-фината страна. Ще поговорим за личността в развитие. Ще проследим метафорично "кривите" на смисъла и "правите" на щастието в житейски план." - разказва лекторът. 

За нея:

Илина Ilina_Nacheva-150x150.jpgНачева е социален психолог и управител на консултантска компания Two Partners /www.twopartners.info/

Има професионален опит в дизайн и провеждане на тренинги в областите екипност, лидерство и ефективна комуникация. Притежава докторат в областта на политическия имидж и магистърската степен  по Социална и юридическа психология към СУ „Св. Климент Охридски“.

Сертифициран треньор по групово-динамичен тренинг и организационно поведение. Сертифициран коуч към Noble Manhattan Coaching. Съосновател и Вицепрезидент на Софийската коучинг съпорт група.

 

Втората част от събитието ще ви даде възможност да се включите в: 

  •  Група за Коучинг Интервизия, предназначена за всички практикуващи и обучаващи се в коучинг.

Водещ: Емилиян Крумов. Тема: " Моделът TGROW". Специален гост Катрин Прентис, AМC (IIC&M) .

  • Мастърмайнд група, предназначена за всички наши гости. Групата работи по реални житейски и бизнес казуси, предложени от участниците.

 

 Всички гости, които проявяват интерес, ще имат възможност също:

  • да получат информация за типовете Коучинг обучение и да проучат кое е подходящото за специфичните им нужди;
  •  да се възползват от безплатна коучинг сесия с коуч по избор от екипа на СКСГ.

КЪДЕ: Зала ЕРАТО, София, бул. „Витоша“ 164

КОГА: 1-ви февруари 2017г. (сряда); РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 - 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч

ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ e задължителна! Очакваме ви!

----
Важно! Полезна Информация:
1. Предварителната Онлайн регистрация е Задължителна. Валидни са само регистрации в системата на SABITIE.BG Моля, въведете актуален мейл адрес и име за всеки отделен участник.
2. Вход свободен за първото ви посещение на събитията на SCSG и с регистрация до 00.00 ч на 01.02.2017 г.!
3. При регистрация онлайн и повече от едно посещение, цената за участие е 15 лв.
4. В деня на събитието, регистрацията на място е 20 лева (зaплащането става на рецепцията на събитието).
5. Попитайте представител на SCSG за условията за членство. ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА МОГАТ ДА Я ПОСЕЩАВАТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ И ВХОД.
6. Всеки, който желае да се възползва от безплатна коучинг сесия, нека го съобщи на регистрация при посещението си.

 

Бъдете лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност като се регистрирате на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Галерия

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Зала ЕРАТО, бул. „Витоша“ 164,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. „Витоша“ 164

Сряда, 1 Февруари 2017, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 1 Февруари 2017, 21:00 ч.