Привличане на Финансови Възможности

10.06.2017 10:00ч. Събота  -  10.06.2018 11:00ч. Неделя
онлайн, гр. София
Билети
Билет
Информация за събитието

Да постигнеш финансово благополучие не е никак трудно, никак, а това да си беден, но честен не е добродетел, която да си повтаряш докато стоиш в ситуации, които не ти харесват от финансова гледна точка. 

Как да си промениш финансовото положение? И това е лесно: промени начинът си на мислене, промени вибрациите си, отношението си към финансовите потоци и т.к. материята следва енергията, то и финансовото ти положение ще се промени.

  • Знаеш ли какво е никога да не се притесняваш за пари? 

Мога да ти покажа как да стигнеш това блаженство. 

  • Знаеш ли какво е това, което наистина те дърпа назад финансово?

Има ли значение? Вместо да ровиш причините, да търсиш виновниците, да осъзнаваш всички несправедливи ситуации, искаш ли вместо да дълбаеш в сичко това просто да се освободиш от финансовите ти проблеми? 

Знай, че всичко е възможно стига да си промениш мисленето. Затова ще ти покажа в курсът "Привличане на финансови възможности" как:

1. Да изчистиш финансовата карма, която носишв теб дори и да не знаеш точно защо, каква е причината, с какво "си го заслужила" това, което ти се случва 

2. Как да изчистш енергийно кармата на дългове и заеми. Имащ ли такава карма?

 

 

Организатор

tainitenauspeha

Цвети Петрова споделя на страницата си Тайните на Успеха във Фейсбук как да следваме знаците на съдбата, за да живеем пълноценен живот и да сме по-щастливи и по-удовлетворени. Тя помага чрез spiritual coaching, за което е обучена в International Coach Academy, да разберем защо ни се случва това, което ни се случва, защо сега, и как да превърнем мислите и желанията си в реалност. 


Кога & Къде

Място: онлайн,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: онлайн

Събота, 10 Юни 2017, 10:00 ч.
 до 
Неделя, 10 Юни 2018, 11:00 ч.