Подготовка за международен сертификат CAE

31.07.2017 18:30ч. Понеделник  -  16.08.2017 21:30ч. Сряда
филиал Витошка на езикови училища Интелект, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Ако сте решили да се явите на изпит за CAE, ние с удоволствие ще Ви помогнем за Вашата подготовка. Ще имате възможност да попаднете в реална изпитна среда и да упражните четирите компонента в необходимото за това време.

Езикови училища Интелект е специализиран център за английски, немски, италиански,испански, френски език, както и български за чужденци. Фирмата функционира от 2000 година, като към момента е една от водещите сред образователните училища за чуждоезиково обучение. Най-стойностната рекламна кампания, която училищата е реализирал е създадена от обучени в Езикови училища Интелект ученици: сигурна гаранция, че качеството което получават заслужава вниманието, времето и средствата инвестирани в учене.

Съвременните методики на обучение освен изключителния подход към индивидуалните способности на ученика бележат очевиден прогрес в езикознанието и културата. Ориентацията на Езикови училища Интелект е изцяло към курсове за възрастни за немски,  италиански и испански език, защото когато детайлите са малко – вниманието е огромно. Именно това стои във фирмената политика на центъра: максимално старание от нас за максимален резултат. Ние във фирмата вярваме, че когато даваме много, Вие наистина получавате най-доброто.

За осъществяването на мисията си сме приготвили цял набор от таблици за анализ на успеваемостта на курсистите. Там най-точно може да се определи и види какъв точно успех и прогрес сме постигнели заедно. А при нужда и по преценка на преподавателя Ви се осигуряват безплатни консултационни часове, по време на които се изясняват непонятни или не дотам ясни моменти.

И не на последно място поставяме и парите Ви, защото услугата която предлагаме е достъпна за хора както с високи, така и с ниски доходи. Ами това на кратко. Ако наистина сте решили да направите нещо за себе си – заповядайте при нас.

Ние имаме решение!

Организатор
Кога & Къде
Към карта

Място: филиал Витошка на езикови училища Интелект,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. "Патриарх Евтимий" 45, ет.1, ап.1

Понеделник, 31 Юли 2017, 18:30 ч.
 до 
Сряда, 16 Август 2017, 21:30 ч.