Победител Ниво 1

19.10.2015 12:00ч. Понеделник  -  19.10.2015 12:00ч. Понеделник
София, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Прекалено зает ли си да изкарваш прехраната си, за да направиш истински пари?

Ако отговора на този въпрос от Марлон Сандерсви е не, тогава те поздравяваме! Ти си един от малкото победители, които живеят живота на мечтите си. Ако обаче не си сред тази група щастливци не се притеснявай – голяма част от хората в света живеят по този начин. Въпреки че всички знаем, че всъщност богатството не в парите, много от нас захвърлят “живота си” за да ги преследват. Въпроса е дали ти харесва това съществуване. Ако някъде вътре в теб чувстваш, че имаш повече от това, което си показвал/а сега. Ако не желаеш да криеш своя талант от света и искаш да направиш разлика за някого.

Тогава ти представямe едно животопроменящо събитие, което ще разкрие в теб истинска сила, за която може би дори ти не си подозирал. Добре дошъл на семинара “Победител” с Ясар Маркос. Това не са поредните 4 лекции за личностно развитие, а серия от предизвикателни и практически насочени уъркшопи, които започват и завършват с много енергия, за да отключат върховото състояние във всеки участник.

Кой е Ясар Маркос?

Ясар Маркос завършва успешно медицина, след което работи като лекар в Израел, докато не открива, че всъщност проблемите в нас се зараждат много преди да се появят на физическо ниво. Тогава той решава да изостави високоплатената си работа и да се отдаде на мисията си, а именно да подкрепя всеки човек, тръгнал по пътя на личностното израстване. Целта му е да разпалва огъня на предприемача във всеки един от нас. А предприемач според неговата дефиниция е човек, който е взел живота си в свои ръце и е избрал неговите действия да бъдат крачки към един пълноценен и щастлив живот. Помогнал е на над 8000 души в над 200 обучения в Холандия, България и Израел. Работил е с десетки компании в посока на развитието и изкачването им на нови нива в бизнеса. Последовател е на един от най-успешните бизнес коучове в световен мащаб – Тони Робинс, като от една година работи пряко с Асел Сидикова – сътрудничка на Тони Робинс.

След девет години упорита работа и стотици обучения, Ясар прави този 4 дневния семинар “Победител” за личностна трансформация, за да осигури на всеки един участник интензивно преживяване, което променя животи.

Защо Победител?

· Защото Победителя е лидер на собствения си живот
· Защото победителят се стреми към win-win – ситуация, при която всички печелят. Неговите триумфи носят стойност на хората около него
· Защото победителят никога не се отказва от своята мисия
· Защото победителят умее да губи.
· Защото победителят превръща своята визия в реалност.
· Защото победителят се учи постоянно.
· Защото победителят не се налага, той вдъхновява с пример.
· Защото победителят осъзнава личната си свобода и отговорност и ги използва да създава живота, който иска.
· Защото победителят поставя нови, по-високи стандарти за себе си.
· Защото победителят изпитва благодарност към хората около себе си.
· Защото победителят има навици, които му помагат.
· Защото победителят има кураж и приема страховете си, той действа, въпреки тях тези страхове.
· Защото победителят се стреми да направи най-доброто във всяка една ситуация.


Искам да участвам

Целта на семинара всеки един от участниците да докаже на себе си, че е победител, че границите са поставени от самия него и само той може да ги прескочи.

В първия ден откриваме и предизвикваме страховете си. Ясар ще представи изпитани техники, чрез които да ги преодолеем. Целта е участниците да придобият абсолютен контрол над себе си. Ще им покажем голямата картина на живота им, за да мога да усетят силата, която дава този поглед. Това открива пред тях невероятна яснота и конкретика за това, какво точно искат да постигнат и как.

През втория ден изследваме навиците и начина на мислене, които ни правят успешни. Всеки участник придобива знание и осъзнаване, за собствената си психология. За това, кое го мотивира и как да използва тази мотивация, за да създаде своите навици на успеха. Защото добрият навик ни дава 53% по-голям шанс за успех.

Отредили сме третият ден за едно от най-важните неща в нашия триъгълник на успеха, а именно Масивните действия. Нищо никога не се случва без да предприемем конкретни действия в определена посока. Затова този ден е изпълнен с практически задачи и упражнения, в които участниците са предизвикани да се доверят както на себе си, така и на останалите и по този начин да превърнат намеренията си в реалност. Денят завършва с много важен урок, който ни показва личната ни сила, но силата на хората около нас.

Breakthrough! Това е нашият “АХА” момент. През последният ден участниците отключват истинската си вътрешна сила и бариерите падат. Това е моментът, в който те доказват на себе си, че всичко е възможно и, че потенциалът им е безграничен. Участниците ще преживеят своето “дъно” и ще се научат, как да го използват, като трамплин в живота си, тогава те ще празнуват живота си!

Какво ще си вземеш?

-Ще научиш прости но ефективни стратегии за постигане големите цели в живота.

-Ще се научиш техники за само-коучинг, които ще ти помагат да се справяш с лекота с всяка ситуация на промяна.

-Ще научиш как да преодоляваш страховете си

-Ще разбереш да увеличаваш своята мотивация

-Ще станеш господар на своите емоции

-Ще се научиш да увеличаваш своята продуктивност и фокус.
-Ще се научиш, как да повишиш своята увереност.
-Ще получиш летящ старт към живота, за който мечтаеш.
-Ще осъзнаеш, какво те спира да използваш пълния си потенциал.
-Ще научиш как да преодоляваш страховете си.
-Ще откриеш или преоткриеш своята страст, твоя неизчерпаем източник на енергия.
-Ще се срещнеш с други победители, с които ще си помагаме по-пътя към успеха.


Искам да участвам

Цена за събитието е 620 лева.

При предварителна регистрация- 420 лева.

Даваме пълна гаранция за качество!

Ако присъстваш на всички части от семинара и не си получил това, което си искал или по-добро, само поискай и ще ти възстановим парите. ( без въпроси)

За контакти:

тел: +359 88 640 1158 или
e-mail: info@yassarmarkos.com

Организатор
Кога & Къде

Място: София,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. „Околовръстен път“ 72, 1415 София

Понеделник, 19 Октомври 2015, 12:00 ч.
 до 
Понеделник, 19 Октомври 2015, 12:00 ч.