PEAK PERFORMANCE TEAM: Ефективно управление на екипи

02.10.2018 09:30ч. Вторник  -  02.10.2018 17:30ч. Вторник
хотел Централ, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Заведете отбора си на върха! Тренинг-преживяване за лидери на екипи, които искат да управляват максимално ефективно хората си като ги мотивират да влагат оптимални усилия,  отдаденост и да постигат целите си за върхови постижения.

Тъй като да изкачи отбора си на върха на бизнес успеха е не по-малко предизвикателство за лидера, отколкото за алпинистите - да покорят връх Еверест, съчетахме обучението по екипна ефективност с тази уникална симулация. Peak Performance – увлекателна и сложна бизнес игра, в която отборите управляват ресурси и вземат решения спрямо променящите се условия. Целта е да инструктират и направляват участници в 18 дневна експедиция към връх Еверест, с фокус върху лидерство, разпределение на роли, комуникация и взимане на решение в екип. Заложените в този ефективен инструмент за обучение преки аналогии между лидерските умения и бизнес практики като управлението на риска и промяната, делегиране и умения за вземане на адекватни решения в променящи се условия, ще ви дадат друга перспектива за успешното функциониране на екипите. 

Тренингът е подходящ за: 

- Мениджъри  и супервайзори на екипи/виртуални екипи

- Собственици и управители на компании

- HR специалисти

- Тийм лидери в работа по проекти

- Цели екипи или техни членове, които искат да подобрят ефективността си

В края на този динамичен ден участниците ще знаят: 

  • Кои са най-честите грешки при управление на екипи
  • Как се създават и управляват успешни екипи  - Привличане и задържане правилните хора, кои са съставките на успешния екип 
  • Ключовите управленски техники за ефективно функциониращ екип
  • Как да разпределяте ефективно ролите в екипа си и как да делегирате правилно 
  • Научите и изследвате през личния си опит как се управлява груповата динамика, взимането на решения, властта, комуникацията и конфликтите
  • Решаване на проблеми с целия екип и оптимално представяне за върхови постижения
  • Практически коучинг техники за подобряване на екипното представяне
  • Ще може да наблюдавате в себе и другите кои са  ключовите умения и характеристики на успешния лидер на екип в условията на бързи промени, конкуренция и смяна на приоритетите
  • Как да енергизирате и мотивирате екипа си да се усъвършенства постоянно 

Заявете своето място в експедицията като закупите билет за вас или екипа си или на тел. 0878595503.

Тренинг-симулация в партньорство между Catalyst Bulgaria и U Perform.

      Водещ: Иванина Захариева – Психолог с магистърска степен по Организационно поведение и консултиране на организацията в СУ Климент Охридски, професионален лайф и екзекютив коуч с диплома от Noble Manhattan Coaching, UK и международна акредитация, създател и водещ консултант на U Perform, треньор по междукултурна комуникация и организационно развитие към Colorful Cultures, Англия. Провежда вътрешнофирмени и отворени тренинги (на теми като емоционална интелигентност, ефективна комуникация, лидерство и мениджърски умения, преговори, управление на екипи, личен брандинг, справяне със стреса, управление на времето и лична ефективност и др.), семинари за личностно развитие, водещ е на мастърмайнд групи за решаване на реални бизнес казуси и мениджърски мастъркласове. 

Професионалното й портфолио включва опит в различни области - управление на човешки ресурси и подбор на персонал, коучинг на мениджъри за развитие на лидерски потенциал, психологическо консултиране и коучинг в областта на личната и екипна ефективност, организационното и личностното развитие. Занимава се с управление на организационната промяна,  консултиране в развитието на лидерство, фокусирано към подобряване на резултатите, екзекютив и екипен коучинг за максимално ефективно бизнес представяне.

Catalyst България разполага с най-богатото в индустрията портфолио от програми за тиймбилдинг и мотивационни събития. В разработването им е обединен опитът на професионалисти в развитието на човешките ресурси и бизнес културата от цял свят.

Партньорството с Catalyst България ви дава възможност да избирате актуални иновативни решения и креативни програми, подпомагащи развитието на екипи. Програмите, които предлагат, са уникални, добре структурирани, с ясни екипни ползи.

Работата на Catalyst България отговаря на високи международни стандарти за провеждането на всяко събитие. За четиринадесет години повече от 300 български и мултинационални компании са се доверили на екипа на Catalyst България.

Галерия
Спонсори

Организатор

U Perform

Бутиково организационно консултиране,управление на промяната, коучинг и тренинг за високи бизнес резултати, максимална лична и екипна ефективност.

 


Кога & Къде

Място: хотел Централ,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. „Христо Ботев“ 52, София

Вторник, 2 Октомври 2018, 09:30 ч.
 до 
Вторник, 2 Октомври 2018, 17:30 ч.