Месечна среща на Пловдив Коучинг СГ - 12 ноември 2019г.

12.11.2019 19:00ч. Вторник  -  12.11.2019 21:00ч. Вторник
Младежки Център Пловдив, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Очакваме ви на 12 ноември, когато в Пловдив Коучинг СГ отнво се събираме да трупаме знание, опит и запомнящи се моменти. Този път темата е вълшебна и е мощен инструмент, който може да подкрепи всяка промяна. Ще ви запознаем с Нейрографиката и опита на нашия прекрасен гост-лектор Гергана Дееничина. 

Тема: Нейрографиката - вълшебният коучинг инструмент

Гост-лектор: Гергана Дееничина

Неврографиката (Нейрографика) е уникален творчески инструмент за преобразуване на реалността, формиране и трансформация на несъзнаваното, промяна на впечатления в даден контекст. Това е авторски метод, създаден от руския психолог, коуч и архитект Павел Пискарев (повече информация за метода можете да намерите на www.neurograff.com). 
Рисуването на неврографика създава нови невронни връзки в мозъка, дава ни достъп до несъзнавани от нас ресурси, променя начина ни на мислене и възприемане на околния свят. А както знаем мислите пораждат действия, а действията водят до конкретно измерими и видими резултати.
Методът се основава на използването на азбуката на визуалния език, геометрични архетипи и специални графични алгоритми и под ръководството на специалист е напълно изпълнимо без каквито и да е предварителни умения за рисуване или чертане.

**** Втората част от събитието е посветена на коучинг. Имате чудесната възможност да се включите в:
1) „Мастърмайнд група“ за работа по реални житейски и бизнес казуси;
2) Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас;
3) Да се възползвате от безплатна коучинг сесия.

Подробности относно срещите можете да видите тук: https://www.facebook.com/PlovdivCoachingSupportGroup/

За връзка с нас: https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Feepurl.com%2FgdNlu5%3Ffbclid%3DIwAR1vcI5-3j_Hg3bTXYcC_ZHAMWdQTeiJlGb102FbGjT8EDD4LNx4HKRLopQ&h=AT1KvXt-2baTfMkuJgSmdfxWXQPioPKUfzSwsgqhzY90vNoMSj_Oj4RjuyMqIhmB72tz2ZcvtcB_n8s2AD3B8RfS1opaAJ9Rnw5E6Cf4u6RwdnC_dE5aRzg3YZCI7oJqUeToLk8

Очакваме ви!

ЗА ГОСТ-ЛЕКТОРА:

Аз съм Гергана Дееничина, по образование ИТ инженер и икономист, по призвание вдъхновител и предприемач. В последните няколко години интересите и усилията ми са насочени към развитието на бизнеса ми като консултант и лайф коуч, към организирането на разнородни креативни работилници и събития, преподаването и разработката на иновативни интерактивни учебни материали.
С неврографиката като коучинг инструмент се сблъсках случайно и това беше любов от пръв поглед. Тя събра в едно всичките ми разностранни интереси и натрупан през годините опит. 

Контакти: gerganadeenichina.com

FB: GDeenichinaLifeCoach

 

 

Организатор
Кога & Къде

Място: Младежки Център Пловдив,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: КЪДЕ: Младежки Център Пловдив гр. Пловдив, ул. Ясна поляна 18, Гребна база (след бариерата) http://youthcentre.plovdiv.bg КОГА: 12.11.2018г. вторник;  РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч.  НАЧАЛО: 19:00 ч.

Вторник, 12 Ноември 2019, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 12 Ноември 2019, 21:00 ч.