„Личен и Системен Ритъм – Съпротивата, която ни пречи да бъдем ефективни и успешни“

03.10.2018 19:00ч. Сряда  -  03.10.2018 21:00ч. Сряда
Arts & Therapy Institute Bulgaria, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 3-ти октомври, сряда от 19ч. Софийската коучинг съпорт група ви кани на своята месечна среща
 

On October 3rd , Wednesday from 19:00. The Sofia Coaching Support Group invites you to your monthly meeting
 

Темата на вечерта:

„Личен и Системен РитъмСъпротивата, която ни пречи да бъдем ефективни и успешни“
 

The theme of the evening:

"Personal and Systemic Rhythm

Resistance that prevents us from being effective and successful "


guest lecturer: Martin Ivanov 
гост-лектор: Мартин Иванов 

 


В рамките на интерактивната лекция „Личен и Системен Ритъм” вие ще имате възможност да се докоснете до познанието за вашия личен ритъм и как той би могъл да влезе в противоречие с ритъма на системата, в която живеете и работите.
Ще бъдете част от едно трансформиращо ритъм приключение, което ще ви зареди с енергия и ще ви мотивира за постигането на по-добри резултати във вашия и системния свят.

Мартин Иванов е ритъм терапевт, коуч, фасилитатор и основател на Институт LIBERA. Той провежда ритъм терапия за затвори, психиатрични болници, сиропиталища и онкологични клиники. Широко популярни са неговите корпоративни ритъм трейнинги за компаниите от Fortune 500. Мартин е страстен мотивационен говорител и лектор, който използва езика на ритъма за личностно и колективно развитие. Той е официално оторизиран ритъм фасилитатор на световноизвестната американска компания REMO, Inc. Автор на книгите "Ритъм алхимия: В търсене на философския камък" и „Звуци от тишината“; създател е на метода „Ритъм Коучинг“ и образователно/терапевтичната игра „Ритъм Карти Дъга“.

Както всеки път, втората част от събитието ще бъде посветена на Коучинг. 
Запазете мястото си още сега!

Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!

 

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Arts & Therapy Institute Bulgaria,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Arts & Therapy Institute Bulgaria София, бул. „Витоша“ 65

Сряда, 3 Октомври 2018, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 3 Октомври 2018, 21:00 ч.